SEKSI IZDANJE

Plus size ljepotica istaknula raskošan dekolte

07.09.2016 u 12:53

  • +18

Dodjela GQ nagrada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najpoznatija plus size ljepotica na svijetu Ashley Graham u posljednje vrijeme niže jako izazovna izdanja. Na dodjeli nagrada GQ Men Of The Year nadmašila je samu sebe noseći haljinu s viskom prorezom za nogu i jako dubokim dekolteom kojim je istaknula raskošne obline

Lijepa manekenka svojim seksi stylingom uspjela je zasjeniti uzvanice na crvenom tepihu, među kojima se nalazila i jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Bella Hadid. Iako je 19-godišnja Bella izgledala bajkovito poput princeze u nježnoj roza haljini s potpisom njemačke modne kuće Hugo Boss, zvijezda crvenog tepiha bila je 28-godišnja plus size zvijezda modnog svijeta.

Uska crna haljina s detaljima od čipke djelo je američkog dizajnera rodom iz Japana Tadashija Joshija, najpoznatijeg po elegantnim i bogato izvezenih vjenčanicama.

Ashley Graham u njegovoj izazovnoj haljini savršeno je utjelovila glamurozan seksi look koji je upotpunila kultnim minimalističkim crnim sandalama Nudist Stuarta Weitzmana i diskretnom zlatnom narukvicom i naušnicama Broken English, a tanka trendi ogrlica choker koju je imala oko vrata ostala je u drugom planu zahvaljujući raskošnu dekolteu.

Hrabar modni odabir lijepe manekenke bio je pun pogodak jer, mora se priznati, nikad nije izgledala zavodljivije.

Plus size ljepotica u posljednje vrijeme osim izazovnih izdanja niže i poslovne uspjehe, a osim u brojnim kampanjama, nedavno je osvanula i na naslovnici kanadskog Ellea i postala članica žirija showa America's Next Top Model

Loved presenting the #GQHugoBoss Model Of The Year this evening to the ever stunning- #BellaHadid ???? #gqawards

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on