NESTVARNO LIJEPA

Plus size ljepotica u 'goloj haljini' čista je senzacija

22.08.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina o plus size ljepoticama znalo se jedino to da rade u kampanjama modnih brendova za žene s oblinama i kojim viškom kilograma, ali otkada je Ashley Graham sve glasnije počela govoriti da voli svoje tijelo i ne planira se mijenjati, konfekcijski broj više nije mjerilo za ljepotu

Mlada Ashley Graham popularnost je stekla svojim upornim isticanjem mišljenja da ljepota žene ne ovisi o tome koju veličinu odjeće nosi, a njezina mini revolucija u svijetu mode napravila je velike pomake.

Osim što je prva plus size manekenka koja je u kupaćem kostimu krasila naslovnicu nadaleko poznatog magazina Sports Illustrated i nakon što je time stala uz bok najpoznatijim ljepoticama na svijetu poput Alessandre Ambrosio, Ashley je potaknula žene diljem svijeta da se prestanu uspoređivati s  mršavim modelima koji hodaju pistama i vrate samopouzdanje.

To su očito primijetile i poznate modne kuće pa ju je popularni high street brend H&M angažirao za jesensku kampanju bez posebno naglašene kategorije plus size. Lijepoj Ashley ide sve od ruke i uz mnogobrojne modne kampanje ove godine će sudjelovati u američkom showu 'Next Top Model'. S fanovima dijeli najdraže trenutke s priprema pa svaki čas objavljuje seksi fotografije u pripijenim outfitima

One of my fav looks for @antmvh1

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Nakon nekoliko haljina i kombinacije crne pencil suknje s mrežastim topom Ashley se pohvalila i uskom nude ili takozvanom golom haljinom. Poput prave trendseterice i zaljubljenice u lijepe krpice, Ashley sigurno zna da takva boja uvijek tijelo čini vitkijim jer je u boji kože, a mudro je odabrala i cipele u istoj nijansi.

Ovaj trik za što elegantniji styling s izazovnim haljinama i štiklama primjenjuju mnogobrojne slavne dame pa se primjerice Kate Middleton doslovno ne skida iz svojih nude cipela L. K. Bennett.

Za zavodljiv stil Ashley je dobila gotovo 100.000 lajkova u manje od jednog dana, a ne nedostaje ni pohvala ni lijepih želja.

????

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)