RASKOŠNE OBLINE

Plus size ljepotica bez ijedne krpice na sebi

22.09.2016 u 13:39

Bionic
Reading

Ashley Graham je nakon što je postigla velike modne uspjehe kao plus size ljepotica otišla korak dalje i odbacila sve krpice

Plus size model Ashley Graham na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja za britansko izdanje magazina Gracia, a kako je potpuno gola, odmah je izazvala mnogobrojne reakcije.

Raspuštene kose i s jednostavnom pozadinom, zavodljiva Ashley sjedi na drvenoj kutiji u izazovnoj pozi, a rukom prekriva grudi. Prepuna samopouzdanja, poznata plus size ljepotica u samo jedan dan dobila je nešto manje od 180 tisuća lajkova. Iako je u travnju krasila naslovnicu Maxima i bila gotovo potpuno gola, prvi put je odbacila sve krpice.

29-godišnju je Ashley za Graciju fotografirao Matthew Eades, a zanimljivo je kako su svi primijetili pozu u kojoj se fotografirala jer je vrlo slična onoj u kojoj se našla Gigi Hadid za Vogue.

?? @graziauk @mattheweades @andrewfitzsimons @taliasparrowmakeup @janetaylor_hayhurst @redhotnails

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Osim što se vrlo slično drže, obje sjede na drvenim kutijama. Ipak, Ashley nije poput Gigi završila obnažena na naslovnici, barem za sada. Kako je magazin Gracia pokazao na svojem profilu na Instagramu, Ashley će biti donekle odjevena.


Sličnost je primijetila i sama Ashley pa se na Twitteru našalila na vlastiti račun time da je kopira. Karijera zgodne crnke u posljednje vrijeme ide bolje nego što je možda zamišljala. Nakon što je nedavno sudjelovala u novoj H&M-ovoj kampanji, a pritom je angažirana kao plus size model, prošetala se pistom u donjem rublju na njujorškom Tjednu mode.

??Thank you @graziauk?? @mattheweades

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)