UVIJEK LIJEPA

Pljušte komplimenti: Eva Longoria pokazala ubojitu figuru u trendi kombinezonu

05.05.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Lijepa brineta, najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Kućanice', redovito izaziva divljenje svojim stajlinzima u kojima do izražaja dolazi njezina besprijekorna figura

Atraktivna brineta koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj obožavatelja, u rekordnom je roku vratila vitku figuru nakon što je prvi puta prošle godine u lipnju postala mama malenog Santiaga.

Svi se slažu kako ju je majčinstvo dodatno proljepšalo, jer 45-godišnjakinja izgleda bolje no ikada.

Svoje je fanove razveselila još jednim odličnim lookom koji je pokazala na društvenim mrežama.

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Eva je uskočila u trendi sivomaslinasti kombinezon koji je uparila s crvenim sandalama i sunčanim naočalima pokazavši kako se kombinacija tjelovježbe i zdrave prehrane itekako isplatila.

'Započela sam ponedjeljak kao šefica.... A zapravo samo idem prema garaži', napisala je lijepa glumica meksičkih korijena.

Svi se slažu kako dominacija kombinezona na modnoj sceni neće samo tako nestati jer su se pokazali praktičnim odjevnim komadom koji se vrlo lako uklapa u dnevne, ali i večernje outfite pa smo ih nerijetko viđali i na crvenim tepisima.

Inače, lijepa brineta ne krije koliko uživa u svakoj sekundi majčinstva premda priznaje kako to nije lak posao.

'Majčinstvo je zaista magično. Ne mogu zamisliti trenutak da nisam pored svog sina i da mi ga netko uzme iz naručja', rekla je u jednom ranijem intervjuu lijepa glumica koja je u ožujku proslavila 45. rođendan.