ŽENA SA STILOM

Plijeni izgledom: Nikolina Ristović pripijenu haljinu začinila skupocjenom torbicom od 14.000 kuna

17.12.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Kada je moda u pitanju, Nikolina Ristović nikada nas ne uspije razočarati. Lijepa voditeljica, koja je prije nekoliko godina zagrebačku adresu zbog ljubavi zamijenila beogradskom, uvijek je besprijekorno odjevena, a odlično izgleda čak i kada se ne trudi previše oko stajlinga. Svojim posljednjim stajlingom kojim se pohvalila na Instagramu, Nikolina je još jednom potvrdila svoju titulu najbolje odjevene Hrvatice

Nekadašnja voditeljica Nikolina Ristović, koja je male ekrane zamijenila privatnim obiteljskim životom, rijetko kad se pojavljuje na društvenim događanjima, ponajviše zbog činjenice što većinu vremena provodi u Beogradu, ali i zbog toga što radije ostaje doma s kćerkicom Unom Sofijom, no zato svoje obožavatelje svako toliko razveseli fotografijama na kojima pozira dotjerana od glave do pete.

Lijepa Nikolina godinama unazad slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, što i ne čudi obzirom na to da gaji veliku ljubav prema modi i dizajnerskim komadima. Šuška se kako lijepa voditeljica ima ormar od kojeg zastaje dah, a posebno pati na torbe i cipele, što nam je jednom prilikom i sama potvrdila.

Nikolina u svojoj zavidnoj kolekciji torbi ima modele s potpisom vodećih brendova, a nedavno se pohvalila lakiranom clutch torbicom u kombinaciji crne i crvene boje sa zakovicama koja nosi potpis modne kuće Valentino, a čija cijena iznosi nešto manje od 14.000 kuna.

Skupocjenu torbicu nekadašnja voditeljica je uskladila s vrlo jednostavnom, a istovremeno seksi haljinom. Pripijena haljina s džepovima ispod struka istaknula je Nikolininu besprijekornu figuru na kojoj bi joj mnoge žene pozavidjele.

  • +5
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL