U BEOGRADSKOM DOMU

Novo veliko slavlje u obitelji Nikoline Pišek Ristović

05.12.2019 u 12:15

Bionic
Reading

Preslatka kćerkica naše voditeljice proslavila je peti rođendan. Nikolina Pišek Ristović je na Instagramu podijelila fotografiju s malom slavljenicom koju je dobila u braku sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem, ali na njoj nisu sve torte koje je sama izradila. Kako kaže, na njih i nije osobito ponosna

Zgodna voditeljica s narijetko pokazuje situacije iz privatnog života pa je tako otkrila detalje njihove kućne proslave, a za torte na njoj se sama pobrinula.

'Nisam stigla niti brže, niti bolje niti drugačije. Od silnog partijanja i priprema za isto. Srećom, torte se ne vide. Toliko su neugledne (mama pravila), da nitko nije dvojio oko toga koliko su zdrave. Ali moja ljepotica je rekla da su najljepše. I mislila je tako, jer i velikih 5 je ipak zapravo još jako malo. I sve što mama uradi je najbolje. Uživat ću u tome još malo, dok ne poraste', napisala je Nikolina Pišek Ristović.

Podsjetimo, Nikolina je Unu Sofiju dobila 2014. godine sa suprugom i povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, godinu dana nakon što se za njega udala u Francuskoj, a uz nju ima i 19-godišnju Hanu Cigoj.

Nakon slavlja Nikolina se vratila svakodnevnim obavezama i vježbanju. Pokazala je kako trenira. Premda je u jednom od ranijih statusa priznala da ne voli vježbati, izgleda da se ipak redovito prima te aktivnosti jer ne znamo kako bi inače mogla biti fleksibilna kao na fotografiji.

View this post on Instagram

Mučenje obavljeno. Idemo dalje...🤢

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on