UVIJEK U TRENDU

Nikolina Ristović zna kako se nosi najpoželjniji uzorak ove sezone

01.12.2019 u 19:45

Bionic
Reading

Nikolina Ristović, TV voditeljica koja se preselila u Beograd gdje živi sa suprugom Vidojem Ristovićem i kćerkicom Unom Sofijom, redovito plijeni poglede svojim sjajnim modnim kombinacijama

Atraktivna Zagrepčanka koja slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama što iznova dokazuje objavama na društvenim mrežama.

Lijepa se voditeljica na Instagramu pohvalila outfitom u kojem je sve oduševila, a radi se o neprolaznom modnom klasiku koji nikad neće izaći iz mode - vječitom tartanu.

Nikolina je bez greške iskombinirala traperice širih nogavica s modernim kaputom trendi kariranog uzorka koji su ove sezone apsolutni must have uz naravno one u klasičnoj crnoj ili boji devine dlake.

  • +5
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Crvene štikle s mašnicama, sunčane naočale i raskošna frizura zaokružili su ovaj senzacionalni look lijepe Nikoline koja je na ovoj fotografiji pozirala s preslatkom kćerkicom.

Naravno, komplimenata od strane njezinih brojnih obožavatelja nije nedostajalo. 'Prelijepa majka i njezin mali anđelčić', 'Kaput, kaput, kaput', 'Najljepša'....

U jednom je ranijem intervjuu za Story.rs otkrila pogađaju li je komentari na račun njezinih modnih kombinacija. 

'Bitnije mi je tko govori nego što, a modu doživljavam dovoljno neozbiljno da o komentarima ne vodim računa. Sve što se na meni nađe stavljeno je s punim povjerenjem, iako ponekad, poslije određenog vremena, samu sebe demantiram. No, to se može dogoditi samo ako zaključim da to nije bilo baš senzacionalno. Imam dovoljno i životne i modne zrelosti da me ne dira ako netko misli da sam odjenula pogrešnu boju ili da tenisice trebam zamijeniti nečim drugim', rekla je voditeljica.