NOSe se posvuda

Pletiva s ovim detaljem sada su omiljeni odabir modnih ovisnica

14.12.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Osim što griju, omiljena pletiva s okruglim ovratnikom ili predimenzionirana s visokim ovratnikom nalik dolčeviti garancija su zimskih stajlinga sa stilom, no modni svijet ove sezone posebno je privučen pletivima s ponešto drukčijim dizajnom ovratnika

S dubokim dekolteom (različitog stupnja), džemperi s V-izrezom daruju uzvišeni dojam stajlinzima kao nijedan drugi.

Prirodno dotjeranija opcija od pandana s visokim ovratnikom, pletiva s V izrezom, bilo da je riječ predimenzioniranim verzijama ili onima koji više naglašavaju figuru,, silueta su pletiva koju ljubiteljice mode sada najviše preferiraju nositi.

Osim u dnevnoj, pletiva s V-izrezom odlično funkiconiraju i u večernjoj varijanti, što je savršeno demonstrirala modna influencerica Abisola Omole. Pletivo crvene boje kombinirala je sa suknjom presvučenom šljokicama u nešto tamnijoj nijansi crvene, stvarajući šik svečani look koji zaobilazi klišeje.

Ukoliko niste zainteresirani za veće pokazivanje kože, ali volite šarm džempera s V-izrezom, razmislite o nošenju pletiva preko svilene košulje za profinjeni izgled s dodatnom pokrivenošću.

  • +4
Svilene bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim inspirativnih stajlinga fashionistica, o popularnosti pletiva s V-izrezom ovratnika dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama trgovina. Renomirani dizajnerski brendovi, uz bok popularnim lancima trgovina uličnom modom, ove sezone pobrinuli su se da ne manjka verzija za svačiji ukus i novčanik.

  • +7
Veste s V-izrezom ovratnika Izvor: Promo fotografije / Autor: promo