ISTINSKI MODNI KLASIK

Mala crna haljina najbolja je modna saveznica, a ovo su najljepše od najljepših

13.12.2023 u 11:10

Bionic
Reading

U svojoj kolekciji u ormaru još uvijek nemate malu crnu haljinu? Idealno je vrijeme da to promijenite. Kao nikada do sada, ponudom renomiranih brendova dominiraju raznolike verzije ovog istinskog klasika - za svačiji stil, kao i prigodu

Haljine oduvijek predstavljaju idealnu opciju u danima u kojima ne znamo što bismo odjenuli, a verzijama u crnoj boji stilske greške svedene su na minimum.

Na pitanje koji bi modni komad svaka žena trebala imati u ormaru, svi do jednog modnog stručnjaka odgovorit će vam - malu crnu haljinu.

Čuvena Coco Chanel predstavila ju je danas davne 1926. godine, da bi i nakon desetljeća provedenih na modnoj sceni uspjela zadržati svoju privlačnost i bezvremensku vrijednost.

Tiha elegancija uvijek pobjeđuje, a novoj sezoni blagdanskih zabava pred nama sasvim ju je lako postići haljinom koja nikada ne izlazi iz mode.

Poput blještavih primjeraka, kakvih tradicionalno ne manjka u party asortimanu brendova, mala crna haljina također je u stanju osigurati željeni wow efekt.

Zavodljivi prorezi, rukavi dramatičnog kroja, sjajni efekt svile, satena ili baršuna, samo su neki od detalja koji je čine dobitnom opcijom u blagdanskoj party sezoni.

Ponuda malih crnih haljina koju smo zatekli uistinu je raznolika, no ove sezone izdvaja se nekoliko ključnih silueta.

Jedna od njih svakako su sako-haljine, idealne za kombiniranje uz elegantne hlače ili, u večernjoj varijanti, na gole noge uz štikle.

Trenutno vrlo popularne crne verzije haljina su i one drapiranog kroja, čijem je laskavom efektu i elegantnom izgledu, priznajemo, teško odoljeti.

Posebnu pozornost već neko vrijeme uživaju i haljine slip kroja, čije crne verzije osvajaju sofisticiranošću, kao i verzije u znaku prozirnog tila jer povećavaju zavodljiv efekt modnog klasika kao što je mala crna haljina.

Večernje verzije malih crnih haljina, osim prozirnog tila, nerijetko čini zavodljiva čipka, kakvu ove sezone viđamo na različitim siluetama.

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima i koje i sami radi koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.