S DOMAĆIM POTPISOM

Plava raskoš na dodjeli nagrada: Franka Batelić u moćnom odijelu plijenila je posebnu pozornost

28.01.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Iako su svečana događanja posljednjih mjeseci svedena na minimum zahvaljujući globalnoj pandemiji, narodni je u svom televizijskom studiju organizirao peto izdanje dodjele nagrada 'Dan najbolje domaće glazbe Narodnog', kojoj su prisustvovala brojna imena s domaće glazbene scene

Na spomenutoj dodjeli nagradu za najbolju pjesmu u 2020. godini ponio je Massimo sa singlom 'Mali krug velikih ljudi', a među finalistima sa svojim hitom 'Nedodirljivi' našla se i Franka Batelić.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: DENINE.EU / Dino Ninković

Lani je s Petrom Grašom na spomenutoj dodjeli podijelila prvo mjesto, a na ovogodišnjem izdanju nije krila koliko je sretna zbog nove prilike za nastupanje na pozornici. Uz brojne kolege s domaće glazbene scene pjevačica, koja je prošle godine prvi put iskusila čari majčinstva, plijenila je pozornost svojim modnim odabirom.

Jednu od rijetkih prilika za svečano odijevanje iskoristila je na najbolji mogući način osvanuvši u efektnom satenskom odijelu koje se, osim plavom bojom, isticalo netipičnim dizajnom.

Kako je imala priliku otkriti pratiteljima na Instagramu, za njezino upečatljivo odijelo zaslužna je osnivačica domaćeg modnog brenda Krie Design, dizajnerica Kristina Burja.

Odijelo iz njezine kolekcije za kakvo se odlučila Franka naglasilo je njezinu skladnu figuru zahvaljujući detalju na sakou po uzoru na modele korzeta, a plavu tematiku stajlinga naglasila je make-upom i nakitom.

  • +31
Dodjela nagrada Narodnog radija Izvor: Promo fotografije / Autor: DENINE.EU / Dino Ninković

Uz frizuru visokog konjskog repa i crne salonke Franka je kompletirala svoje svečano izdanje za dodjelu nagrada Narodnog, a sudeći po komentarima njezinih brojnih pratitelja na Instagramu, svojim izdanjem uspjela ih je oduševiti.