U TOP FORMI

Pippa Middleton u bikiniju čista je senzacija

30.08.2015 u 17:53

Bionic
Reading

Pippa Middleton proslavila se na vjenčanju svoje sestre Vojvotkinje od Cambridgea i to zahvaljujući uskoj haljini koja je otkrila njezinu vitku liniju

Nakon vjenčanja princa Williama i Kate Middleton, njena sestra Pippa preko noći je postala slavna jer je bijela haljina sirena kroja istaknula njenu stražnjicu i lijepu figuru. Od tada je Pippa meta paparazzima koji je slijede svugdje. Jako dobro znaju da ne mogu pogriješiti s fotografijama Pippe u bikiniju, a ona doista izgleda odlično.

Zgodna Britanka nedavno se odmarala na St. Bartsu s obitelji, a fotografije u crvenom bikiniju odmah su obišle svijet.

Osim što je Pippa odabrala trendi kupaći kostim s potpisom ViX, pokazala je zavidnu liniju. Seksi crveni kupaći kostim ima sjajne dijelove koji su napravljeni od 24-karatnog zlata, ali njoj sigurno nije problem izdvojiti nešto više od 1000 kuna za još ljepši i ugodniji godišnji odmor.

U kolumni za Waitrose Weekend magazin Pippa je jednom prilikom objasnila zašto joj je vježbanje jako važno: 'Znam da ako uspijem odvježbati barem tri, a još bolje pet puta tjedno, od pola sata trčanja ili sat vremena šetnje pa i tenisa, sigurno ću biti biti volje, imati više energije i dobro spavati. I zato mi je vježbanje uvijek prioritet, bez obzira na to koliko puno obaveza imam.'

Pippa with mother Carole & brother James vacationing in St. Bart's. Via @allthingsregal #pippamiddleton

A photo posted by Pippa Middleton (@pippamidleton) on


Oskudne gaćice otkrile su Pippine mišiće i ravan trbuh, a ona je jednu fotografiju stavila i na Instagram profil. Sjedi na dasci za surfanje, a uz nju je majka Caroline.