UVIJEK S VAMA

Phyto Discovery Kit - praktičan putni set za njegu kose

19.08.2010 u 10:45

Bionic
Reading

Phyto Discovery Kit praktičan je putni set, stoga se ni na ljetovanju ne morate odvajati od svojih omiljenih proizvoda. Ujedno je atraktivan poklon koji će i najzahtjevnije korisnike pretvoriti u vjerne obožavatelje proizvoda za kosu Phyto

DISCOVERY KIT ZA DEVITALIZIRANU KOSU:

šampon Phytodensium, 100 ml
Šampon ima antiage efekt zahvaljujući patentiranim aktivnim kompleksima Progeniumom® i Gatulineom®, čije su djelatne komponente dobivene iz oraha, odličnog antioksidansa, dok se omega 3 i 6 masne kiseline ekstrahiraju iz ulja sjemenki crnog ribizla. Ekstrakti breze i rastavića, uz dodatak biljnih proteina, garantiraju zaštitu kose od štetnih vanjskih utjecaja te usporavaju njeno starenje uzrokovano kemijskim tretmanima i drugim stresnim faktorima.

maska Phytodensium, 75 ml
A
ntiage maska s kompleksom Gatuline® te uljima koštica grožđa i kukuruznih klica usporava proces starenja kose te joj vraća vitalnost i snagu. Dekokt korijena bijelog sljeza dubinski hidratizira kosu koja postaje meka, sjajna i podatna.

DISCOVERY KIT ZA JAKO SUHU KOSU:

šampon Phytonectar, 100 ml

Hranjivi šampon s voskom narančinog cvijeta i 20 posto ekstrakta gospine trave, dodatno obogaćen aminokiselinama, vitaminom E, ekstraktom lješnjaka i derivatom celuloze drveta, dubinski hrani kosu i vraća joj energiju, elastičnost i sjaj.

maska Phytokarite, 75 ml

Maska za dubinsko hranjenje sadrži karite maslac, ulje oraha i indiga, vitamin E i hidralizirani keratin, zahvaljujući kojima intenzivno regenerira vrlo suhu i oštećenu kosu te joj vraća prvobitnu snagu, elastičnost i sjaj.

Način primjene: Šampon nježno umasirati u vlažnu kosu i ostaviti da djeluje nekoliko minuta. Obilno isprati vodom i na ručnikom prosušenu kosu (od sredine prema vrhovima kose) umasirati masku. Potrebno je ostaviti da djeluje minimalno 15 minuta, nakon čega je treba isprati vodom.

Rezultat: Dubinski nahranjena i hidratizirana kosa kojoj je vraćena prvobitna elastičnost i sjaj.