NAJSKUPLJA KUĆA U SAD-u

Petra Ecclestone kupuje dvorac vrijedan 773 milijuna kuna

15.06.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon dugotrajne potrage, Candy Spelling, udovica slavnog producenta Aarona Spelling i majka glumice Tori Spelling, napokon je uspjela pronaći kupca svoje luksuzne vile u Los Anagelesu koja vrijedi 150 milijuna dolara, odnosno 773 milijuna kuna. A na taj milijunski vrijedan šoping odlučila se Petra Ecclestone, kći vlasnika Formule 1

Nakon što se godinama nalazio na popisu nekretnina za prodaju, luksuzni dom Candy Spelling, udovice legendarnoga producenta Aarona Spellinga, čini se da je napokon pronašao svoga kupca. Ogromna vila nalik na srednjovjekovne dvorce, poznata po imenu The Manor, nalazi se na obroncima Holmby Hillsa na području Los Angelesa te vrijedi vrtoglavih 150 milijuna dolara.

Međutim, još nije sigurno hoće li Candy Spelling svoj dom uspjeti prodati po punoj cijeni jer, kako

navodi američki TMZ, Petra Ecclestone, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, zasad je ponudila polovicu cijene, odnosno 75 milijuna dolara. Naravno, pri kupnji će joj pomoći i tata Bernije koji joj je prošle godine kupio i stan vrijedan 100 milijuna dolara u londonskoj četvrti Chelsea.

Novi Petrin dom proteže se na čak 14 spavaćih soba, 27 kupaonica, a ima čak i kuglanu i kozmetički studio te parkiralište za više od stotinu automobila. Osim toga, Petra će u okrilju doma moći uživati i u vlastitom kinu, vinskom podrumu, muzeju lutaka te teretani, a časopis Forbes proglasio ju je i najskupljom kućom u SAD-u.