14 SOBA ZA 500 MILIJUNA KUNA

Raskošni novi dom Petre Ecclestone

21.12.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Mlađa kćerka Bernieja Ecclestonea, 22-godišnja Petra, kupila je novi dom vrijedan preko 500 milijuna kuna

Novi dom 22-godišnje ljepotice je raskošna vila s 15 spavaćih soba u ekskluzivnom dijelu Londona. Riječ je o jednoj od najskupljih kuća u zemlji, a ima deset kupaonica i šest soba za primanje. Nalazi se podalje od ceste, a agenti za nekretnine nudili su je ruskim oligarsima, šeicima i holivudskim superzvijezdama.

Na tržištu se našla prije godinu i pol kad ju je magnat Anthony Bamford odlučio prodati po početnoj cijeni od 79 milijuna funti. Međutim, nije bilo zainteresiranih kupaca pa je cijena ubrzo pala na 66 milijuna funti.

Kuća ima bogatu povijest i sagrađena je između 1793. i 1805, a sredinom 19. stoljeća u njoj su boravile bogate dame koje su patile od blažih mentalnih poremećaja. Okružena je impresivnim vrtovima i grčkim stupovima, a uskoro će imati i veliki bazen, teretanu i sobu za igrice i filmove, kao i podzemnu garažu.

Petra bi se u svoj novi luksuzni dom trebala useliti čim se završi papirologija, a društvo bi joj trebali praviti dečko James Stunt i četiri psa, otkriva njezina bliska prijateljica. Lijepa bogatašica dosad je živjela u sedmerokatnici na Eaton Squareu u Londonu, a jedan od posjetitelja njezinog luksuznog stana otkrio je da Petrina garderoba zauzima cijeli jedan kat.