ŠETNJA I KAVICA

Peter MacNicol iz serije 'Ally McBeal' u Dubrovniku

06.10.2012 u 16:40

Bionic
Reading

Glumac Peter MacNicol, poznat po ulozi nespretnog odvjetnika Johna Cagea u seriji 'Ally McBeal', posjetio je Dubrovnik. U pratnji supruge Marthe Sue u gradu pod zidinama proveo je mirni obiteljski odmor

Neobični holivudski par, Peter MacNicol u pratnji supruge Marthe Sue, za cijelog boravka nije se zamarao glamurom pa je tako bilo i na dan povratka kući.

U jednostavnoj odjeći - pamučnim majicama, trapericama i s tenisicama na nogama - gradom su prošli vukući za sobom kofere. Glumac je strpljivo zastajao i s osmijehom na licu pozdravljao svakog tko ga je prepoznao, a nakon duge šetnje u Gradskoj kavani popili su kavu te se potom zaputili prema stajalištu taksija i odvezli se u zračnu luku.

Ovaj 58-godišnji glumac osim uloge u humorističnoj seriji o odvjetničkom uredu značajnije uloge ostvario je i u serijama 'Zakon brojeva', '24', 'Bostonsko pravo' i 'Chicago Hope'. Snimio je i nekoliko zapaženih filmova, među kojima je najpoznatiji 'Sofijin izbor' s Meryl Streep i Kevinom Klineom, zatim 'Mr. Bean: Film potpune katastrofe' te 'Istjerivači duhova 2'.