JEFTIN NAČIN DA PODIGNETE STAJLING

Pet modnih dodataka kojih se trendseterice ovog ljeta ne mogu zasititi

22.07.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za jeftinim i cool modnim dodacima koji će u trenu podignuti svaki stajling, naš savjet je da pregledate svoje stare fotografije iz 90-ih i inspirirate se onim što vidite na njima. Retro gumice, rajfovi, mašne, marame i špange u kosi koje smo nekad davno nosili ponovno su 'in'

Oni koji su odrastali u 90-ima sigurno zahvaljujući modnim zbivanjima ponovno proživljavaju djetinjstvo. Svi modni dodaci koje pamtimo iz zadnjeg desetljeća prošlog stoljeća vratili su se na velika vrata u modu i ovog ljeta bit će rado viđen gost na plažama i ulicama modnih metropola.

Rajf-traka s čvorom

Trake za kosu s čvorom doživjele su veliki povratak na modnu scenu prije nekoliko sezona. Ove sezone imaju ogroman utjecaj na trendseterice i modne ovisnice koje najradije posežu za trakama jarkih boja i upečatljivih uzoraka. Spas su tijekom ljetnih vrućina kada poželimo kosu odmaknuti s lica, a to će vam potvrditi i sve one žene koje vole nositi ovaj modni dodatak.

Mašna u kosi

Romantičan detalj mašne u kosi u trenu će vam dati nježan izgled. Dok jedne trendseterice nose mašne u obliku gumice za kosu, druge radije posežu za kopčama s detaljem mašne. Ovaj efektni modni dodatak možete napraviti i sami uz pomoć stare kopče ili gumice za kosu, pištolja za ljepilo i malo tkanine.

Retro gumice za kosu

Sjećate se debelih, mekanih gumica koje su nekad bile in? Prije nekoliko sezona ovaj je zaboravljeni modni trend ponovno isplivao na površinu i u kratkom vremenskom razdoblju zadobio naklonost trendseterica.

Marama svezana oko glave

Još jedan modni dodatak iz 90-ih koji ćemo ovo ljeto češće viđati na street style zvijezdama. Možda marame svezane oko glave mnogima djeluju bapski, ali ne i istinskim zaljubljenicama u modu koje su dolaskom toplih dana objeručke prihvatile ovaj retro trend.

Špange

Predimenzionirane špange i hrpa ukosnica u kosi vraćaju nas u djetinjstvo. Iako smo mislili da ovaj modni dodatak nikad više nećemo nositi, prevarili smo se. Dizajnerski virtuozi vratili su špange u sam vrh modnih trendova, a načina na koje ih možete nositi uistinu je milijun.