MORSKE TEMATIKE

Zahvaljujući street style zvijezdama nakit s ovim detaljem postao je apsolutni hit

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 10.07.2020 09:29
  • Objavljeno 10.07.2020 u 09:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zahvaljujući najutjecajnijoj mreži na svijetu Instagramu i njezinim modnim zvijezdama, čiji stajlinzi predstavljaju veliku inspiraciju ženama diljem svijeta, u aktualnoj sezoni primijećena je velika zainteresiranost modnih ovisnica za statement komade nakita s morskom tematikom, o čemu dovoljno govore i najnoviji podaci globalne modne tražilice Lyst

Tijekom mjeseca lipnja pretrage koje su uključivale riječ 'školjka' u stalnom su porastu, a proteklog tjedna zabilježen je porast viši od 33 posto, otkriva predstavništvo globalne modne tražilice Lyst.

Konkretno govoreći, modni kupci diljem svijeta proteklog tjedna nisu krili naklonost prema modelu torbice clutch stvorene od perlica i s potpisom britanskog brenda Shrimps, a koja imitira izgled školjke.

Iako se ljudi još uvijek osjećaju nesigurni u ovim turbulentnim vremenima, investiranje u skupocjeni nakit se ipak pokazalo kao vrlo privlačno zaljubljenicama u modu. Uz navedenu torbicu, nakit s detaljem školjki poput ogrlice francuske modne kuće Saint Laurent i narukvice s potpisom popularne dizajnerice Marine Serre trenutno je najtraženiji.

Marine Serre narukvica

Marine Serre narukvica

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Saint Laurent ogrlica

Saint Laurent ogrlica

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Početkom 2020. godine na međunarodnoj platformi Stylight pretraživanja u kategoriji nakita porasla su za nevjerojatnih 256 posto, što sugerira kako je interes za ovu kategoriju i dalje visok, možda zbog njegove privlačnosti kao 'sigurnog' dugoročnog ulaganja.

Nakit morske tematike na street style zvijezdama