NOVOSTI U LJEPOTI

Ovo su manikure koje će ove jeseni svi nositi

01.09.2019 u 18:47

Bionic
Reading

Osim francuske manikure koja je već nagovijestila svoj veliki povratak na modnu scenu trendovi u svijetu ljepote diktiraju još četiri vrste uređenja noktiju za nadolazeću sezonu

Sa svakom novom sezonom osim mode mijenjaju se i trendovi u svijetu ljepote pa tako na tržište uvijek dođe gomila noviteta za uređenje noktiju. Ove sezone, tvrde stručnjaci, nosit ćemo uglavnom ovih pet manikura:

1. Francuska manikura

Riječ je o neutralnom i ne pretjerano naglašenom stilu manikure, koji je decentan i ide doslovno uz sve. Izuzetno popularan ovakav trend uređivanja noktiju bio je početkom 2000., golemu je popularnost imao sve do unazad nekoliko godina kada su saloni počeli nuditi raznovrsnije ponude. No, takozvani franch ponovno se vraća na velika vrata. Sve više mladih trendseterica nosi upravo ovakvu manikuru, pa smo uvjereni kako će većina salona ove jeseni imati sve više upita za ovako nešto.

2. Šljokice i dodaci

Nekima na prvu izuzetno kičast odabir i previše ukrasa, ali ima onih koji vole nešto odvažnije uređenje noktiju. Jesenska sezona prevladavat će šljokicama, raznim perlicama i ukrasima po noktima. Dajte mašti na volju i iznenadite svojim odabirom. Nakon ljeta u kojem prevladavaju crveni tonovi, ovo je prava prilika da isprobate nešto nesvakidašnje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#pearlflowernails 💕

Objavu dijeli Park Eunkyung (@nail_unistella)

3. Boje začina

Zemljani tonovi najčešći su odabir za jesenske manikure, ali trendovi za sezonu 2019./2020. najavljuju mali odmak od istih. Ovoga puta govorimo o tonovima popularnih začina kao što su paprika, kumin, kurkuma, cimet. Narančaste nijanse u svom rasponu pokazat će se idealnima i savršeno uklopiti u sve vaše jesenske stajlinge.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

이뻐!💛

Objavu dijeli Park Eunkyung (@nail_unistella)

4. Dugi umjetni nokti

Dramatični, izuzetno dugi nokti također se vraćaju u modu. Iako smo posljednjih godinu dana kod mnogih imali prilike vidjeti ovako nešto, sada govorimo o malo drugačijem obliku. Umjesto šiljastih vrhova dugih noktiju, kozmetičari sada savjetuju elegantniji ovalan oblik koji će dati dozu klasike ovim noktima.

5. Mat lakovi

Nakon nekoliko sezona pauze, u modu se ponovno vraćaju u matirani lakovi za nokte. Jesensko- zimska sezona bit će prepuna ovakvih lakova u svim zagasitim bojama. Od crne, smeđe, sive, zelene, bordo pa sve to klasične crvene.