MERRY (SE)XMAS

Pet dobrih razloga za seks tijekom blagdana

23.12.2012 u 08:25

Bionic
Reading

Blagdani nude puno stvari - sjećanja, sentimente, stres. No, koliko često mislite o seksu za vrijeme blagdanskog perioda? Evo pet savjeta kako da ovih blagdana raspirite strast

1. Uživajte u nestašnim grickalicama
Mediji su puni članaka koji vam savjetuju da razmislite što jedete i pijete za vrijeme blagdana. Mi vam savjetujemo: jedite, pijte i uživajte! Koje će vam seksi namirnice pomoći da uđete u 'raspoloženje'?Predlažemo čokoladu - što tamniju, to bolje. Čokolada ima reputaciju afrodizijaka, a antioksidansi u tamnoj čokoladi sjajni su za aktiviranje seksualne energije. Napokon, uvijek možete početi s dijetom u novoj godini. A ako ste zabrinuti da nećete moći ući u seksi haljinu nakon puno ukusne čokolade? U skladu s temom, nabavite seksi steznik.

2. Dopustite si čašu više

Vino je sjajan izbor za blagdane, a alkoholna pića su od davnina korištena za stimuliranje libida. Kuhano vino može biti moćan afrodizijak. Pomiješajte burgundac s đumbirom, cimetom, klinčićima, vanilijom i šećerom i dobit ćete čisti afrodizijak.

3. Igrajte bocu istine

Sve što vam treba je partner i boca nekog dobrog pića. Okrećite za pobjedu!

4. Ljubite se pod imelom
Niste proslavili Božić ako se niste ljubili pod imelom! Može biti vrlo zabavno ako predložite partneru da se skinete goli i imelom pokazujete koji dio tijela biste željeli da vam poljubi. Samo, hrabro: završit će, jamčimo, jako dobro!



5. Uživajte u veselom blagdanskom seksu

Više seksa znači manje stresa, a kako su blagdani nakrcani stresnim situacijama, shvatite seks kao jako zabavnu terapiju relaksiranja. Stres koji se nakupio u dugim redovima na blagajnama dućana, u zabavljanju djece koja su se napunila energijom od slatkiša ili ugošćavanju članova obitelji koji vas znaju iscrpiti, možete isprazniti seksom. Pronađite vremena za igre u krevetu. Taj će vas čin oraspoložiti, obnoviti energiju, a tijelo će naplaviti hormon opuštanja i olakšanja za kojim žudite. Osim toga, seks je sjajna metoda sagorijevanja kalorija.

Stavite kapicu Djeda Mraza ili neki drugi ukras na strateški važno mjesto i zaželite si sretne, jako sretne blagdane, predlaže Huffington Post.