ŠPANJOLSKA DIVA

Penelope Cruz dominirala crvenim tepihom u zadivljujućoj haljini

14.12.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Španjolska glumačka diva ovjenčana Oskarom posebno je zablistala na crvenom tepihu svečane premijere filma 'Ferrari' u Los Angelesu

Crna haljina do poda s raznobojnim cvjetnim aplikacijama, sitnim svjetlucavim kamenčićima i uskim naramenicama, za kakvu se odlučila 49- godišnja Penélope Cruz, dio je Chanelove prošlosezonske haute couture kolekcije.

Njezine sandale s platformom, također s potpisom Chanela, imale su svilenkasto glatki gornji dio crne boje, dok je suptilni metalik detalj istaknut duž zaobljenog potplata.

Iste sandale nosila je 3. prosinca u Londonu, na susretu s predstavnicima sedme sile u sklopu promo turneje filma 'Ferrari'.

Tom je prilikom stilizirala trendi cipele s kremasto bijelom mini haljinom od tvida s dugim rukavima, prednjim džepovima i pletenim leptir mašnama.

Španjolska glumica nadopunila je svoj otkačen, ali elegantan izgled za premijeru u Los Angelesu izborom sjajnih naušnica, narukvica i prstenja.

  • +3
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cruz redovito nosi komade s potpisom Chanela, budući da je jedna od dugogodišnjih globalnih ambasadora ovog legendarnog francuskog brenda. U gledalištu na Chanelovoj reviji prvi se put pojavila 1999., da bi 2018. službeno postala ambasadoricom brenda.

'To je tako legendaran brend, a Karl je genij, i divim se svemu što je napravio otkad sam bila djevojčica', za WWD izjavila je o partnerstvu sa Chanelom.

Na crvenom tepihu nosi štikle i drugih vrhunskih brendova kao što su Giuseppe Zanotti, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Versace.