CAREY mULLIGAN

To se zove wow efekt! Slavna glumica ima tako dobru haljinu

13.12.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Uoči blagdana na Netflix stiže biografski film 'Maestro' s Bradleyjem Cooperom u ulozi redatelja, scenarista i njegove glavne glumačke zvijezde. Svečanu premijeru ovog utorka imao je u Los Angelesu, a uz Lady Gagu, na crnom tepihu najveću pozornost osigurala je Carey Mulligan

Dva puta nominirana za nagradu Oscar, 38- godišnja glumica u filmu 'Maestro' utjelovljuje lik Felicije Montealegre, supruge jednog od najslavnijih američkih skladatelja, dirigenta i pijanista, Leonarda Bernsteina (Bradley Cooper).

Na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu malo koga je ostavila ravnodušnim pojavom u svjetlucajućoj, ponoćno plavoj haljini čiji drapirani dizajn dekoltea sa spuštenim naramenicama izaziva wow efekt.

Carey Mulligan Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za njezina besprijekorna izdanja na promo turneji filma brine poznati stilist Andrew Mukamal, a svjetlucava haljina koju je za nju odabrao stiže s potpisom francuske modne kuće Celine.

Vodeći se pravilom 'manje je više', ovo glamurozno izdanje zaokružili su decentnim, visećim naušnicama s potpisom Bulgarija, uz minimalan make-up i zaglađenu bob frizuru.

Uz Mulligan, stilističke usluge Mukamala koriste i poznate dame poput Margot Robbie, a upravo on zaslužan je za njezina nezaboravna ružičasta izdanja ovog ljeta, inspirirana najpoznatijom lutkom na svijetu. 

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia