OSKAROVSKI DVOJAC

Kao da su se dogovorile: Julianne i Natalie plijenile elegancijom u crnom

08.12.2023 u 15:04

Julianne Moore i Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: JAMES GILLHAM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Oskarovski dvojac Natalie Portman i Julianne Moore nastavlja s marljivom promocijom filma 'May December', romantične drame redatelja Todda Haynesa

Nakon Los Angelesa i New Yorka, promo turneja dovela ih je do Londona. Kao da su se dogovorile, na britanskoj promociji filma s kolegom Charlesom Meltonom osvanule su u crnim komadima od glave do pete.

Za izdanje Moore pobrinula se stilistica Kate Young, odjenuvši ju u dugu haljinu pripijenog kroja i kožni blejzer s potpisom njujorškog brenda Khaite, u čijim je komadima ovih dana na crvenom tepihu zablistala i Scarlett Johansson.

  • +2
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U odnosu na 63- godišnju Moore, Natalie Portman odabrala je elegantno crno odijelo, s dugim strukiranim sakoom ukrašenim efektnim gumbima i detaljima satenskog sjaja.

Riječ je o komadu kojeg, poput odgovarajućih hlača od baršuna, potpisuje dizajner Daniel Roseberry na čelu modne kuće Schiaparelli.

Mekani baršun luksuznog izgleda posljednjih godina postao je sastavnim dijelom jesensko-zimskih kolekcija, pritom kraseći brojne odjevne komade, modne dodatke, ali i obuću.

Od 2016. godine pa sve do danas baršun je podjednako prisutan u kolekcijama dizajnerskih i high street brendova namijenjenim hladnim mjesecima u godini. Luksuznog izgleda, taj je materijal s padom temperatura tradicionalno tražen, a ove sezone najpoželjniji je u formi haljina, što potvrđuju aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova.

  • +10
Haljine od baršuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo