OBASUTA ŠLJOKICAMA

Nitko ne bira tako dobre haljine kao kraljica glamura Amal Clooney

11.12.2023 u 09:38

Bionic
Reading

Novi redateljski uradak Georgea Clooneyja, film 'The Boys in the Boat', najpoznatija odvjetnica za ljudska prava podržala je dolaskom na njegovu svečanu projekciju u filmskom studiju MGM-a

U sezoni blagdanskih zabava, ali i izvan nje, zanosna Amal Clooney velika je pobornica nošenja svjetlucavih krpica, što je nanovo imala priliku potvrditi.

Proteklog četvrtka, na specijalnoj projekciji novog redateljskog uratka Georgea Clooneyja, plijenila je posebnu pozornost u svjetlucavoj midi haljini crvene boje.

Njezin glamurozni look, kao stvoren za blagdanske zabave, stiže ravno s modne piste. Odabranu kreaciju bez rukava potpisuje brend 16Arlington i dio je njegove nadolazeće kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2024. godine.

Pripijena haljina sadržavala je predimenzionirane ljuske i podjednako sjajne srebrne detalje oko vrata i ruku, a izgled je uparila s metalik srebrnim salonkama u špic i zlatnom clutch torbicom.

Ovo je drugi svjetlucavi look slavne odvjetnice proteklog tjedna, nakon što je brojne oduševila u haljini Ateliera Versace na crvenom tepihu londonskog Royal Albert Halla, u sklopu nove dodjele Fashion Awards.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Amal svakako ima afiniteta prema šljokicama, o čemu svjedoče njezini mnogobrojni svjetlucavi lookovi na crvenom tepihu, ali i izvan njega.

Ove godine nosila je nekoliko blistavih primjeraka, uključujući srebrnu mini haljinu za srpanjski izlazak sa suprugom, svjetlucavu bijelu haljinu na dodjeli nagrada Albie Zaklade Clooney u rujnu i minijaturnu Pradinu haljinu, po uzoru na disko kuglu, za noćni izlazak u Velikoj Jabuci.