SKUPE EKSTENZIJE

Paris mora platiti 35 milijuna dolara jer je nosila tuđu kosu

12.08.2010 u 18:32

Bionic
Reading

Odvjetnici slavne 29-godišnje bogatašice imat će pune ruke posla nakon što je na adresu Paris Hilton stigla tužba u kojoj tužitelji potražuju odštetu u iznosu od 35 milijuna dolara, a sve zbog toga što je nosila ekstenzije za kosu konkurentske tvrtke

Kompanija Hairtech International Inc. koja prodaje ekstenzije za kosu tvrdi da je Paris potpisala ugovor prema kojem se obavezala da će nositi isključivo njihove ekstenzije umjesto onih konkurentskog branda.

U tužbi navoda da su plavokosu trendestericu vidjeli u magazinima i na televiziji te da pritom nije imala njihove ekstenzije, već one konkurentske firme.

Kompanija zato od nje traži 35 milijuna dolara odštete, što je deset puta više od iznosa koji je Hilton dobila od njih kako bi ih reklamirala.

U tužbi također navode da njezin partijanerski način života nije u skladu s martketinškom kampanjom i dodaju da je Paris propustila pojaviti se na važnoj zabavi prije tri godine gdje se promovirala najnovija linija ekstenzija za kosu jer je u to vrijeme služila zatvorsku kaznu.