NOĆ U ZATVORU

Paris Hilton uhićena zbog kokaina

28.08.2010 u 15:36

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Paris Hilton puštena je iz policije nakon što je provela noć u zatvoru zbog konzumiranja i posjedovanja kokaina

Paris Hilton uhićena je u Las Vegasu u petak u kasnim večernjim satima nakon što su policajci u njezinu automobilu pronašli drogu. Policija je malo prije ponoći zaustavila automobil Cadillac Escalade kojim je upravljao nepoznati muškarac i po mirisu koji je dopirao iz automobila zaključili su da je unutra konzumirana marihuana. Vozač je zatim uhićen zbog vožnje pod utjecajem i posjedovanja droge, a Paris Hilton, koja se također nalazila u autu, uhićena je i odvedena u zatvor, no već ujutro je puštena jer je zaključeno da ne predstavlja opasnost za okolinu, javlja CNN. Policija je kod Paris Hilton pronašla manju količinu kokaina.

Prošlog mjeseca Paris je bila uhićena zbog pušenja marihuane na utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva, no na kraju je za to bila kažnjena njena prijateljica. Bogata nasljednica hotela Hilton 2007. godine provela je 45 dana u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne zbog vožnje pod utjecajem alkohola.