DOMINACIJA ŠLJOKICA

Pandemiji usprkos: Ovi blještavi komadi za blagdanske zabave sve su traženiji

04.12.2020 u 06:34

Bionic
Reading

Nova blagdanska sezona po mnogočemu će se razlikovati od prethodnih, prvenstveno zahvaljujući pandemiji koronavirusa, no prema novim podacima modne tražilice Lyst, cjelokupna situacija pretjerano ne zabrinjava zaljubljenice u modu koje se ovih dana nalaze u intenzivnoj potrazi za blještavim party komadima

Tijekom posljednja dva tjedna pretrage za odjevnim komadima ukrašenim šljokicama i sličnim sjajnim aplikacijama porasle su za 165 posto.

Od svih dostupnih komada namijenjenih blagdanskim zabavama suknje ukrašene šljokicama i modeli metalnoga sjaja trenutno uživaju posebnu pozornost modnih kupaca diljem svijeta.

Pretrage za njima iz tjedna u tjedan u porastu su za 26 posto, a uz njih kupci intenzivno pretražuju komade poput širokih hlača sa šljokicama, pa čak i zaštitne maske za lice sa sjajnim aplikacijama. Nadalje, pretrage modnih kupaca za svjetlucajućim cipelama proteklih tjedana povećale su se za 88 posto.

Iako se veliki svečani domjenci i blagdanske zabave danas čine nedostižnim, brojni high street brendovi poput španjolske Zare i švedskog H&M-a svojim vjernim obožavateljicama i ove su godine odlučili ponuditi party asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka, a sudeći po novim podacima Lysta, i ove će blagdanske sezone rezultirati velikim uspjehom.

  • +23
Zarina party kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo