PERVERZNA MEDICINA

Pacijentica slomila prst, doktor joj dirao grudi

  • Autor: A.J.
  • Zadnja izmjena 02.12.2008 11:15
  • Objavljeno 02.12.2008 u 10:00
grudi pregled

grudi pregled

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Britanski liječnik, 44-godišnji Parag Bhatt iskoristio je svoju profesiju kako bi zadovoljio niske strasti. Čak šest pacijentica ga je optužilo da im je dirao grudi bez obzira na razlog dolaska u ordinaciju, a nekima je obavljao i ginekološke preglede

Doktora žene optužuju da ih je dirao po grudima i tražio od njih da se skidaju, a da za to nije imao opravdan razlog. Jedna pacijentica se žalila da ima problema s disanjem, a on je iskoristio priliku te ju je pregledavajući stetoskopom milovao po bradavici.

Druga, 20-godišnja pacijentica, žalila se na probleme u području trbuha i slabost, a doktor Bhatt ju je ispitivao o njezinom seksualnom životu.

Čak joj je rekao da je možda trudna pa je obavio i ginekološki pregled. Dok je još bila razodjevena pitao ju je može li joj pregledati i grudi. Djevojka je skinula grudnjak i ostala potpuno gola, a doktor ju je dirao po grudima i bradavicama.

Pacijentici koja je došla jer je mislila da joj je slomljen prst također je stetoskopom dirao grudi i ispitivao je o seksualnom životu.

Iako je na sheffieldskom sudu tužiteljica izjavila da je liječnik neprimjereno dirao pacijentice, 44-godišnji Bhatt negira sve optužbe. No sve pacijentice došle su odvojeno i iznijele su potpuno iste optužbe.

Suđenje se nastavlja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi