ZORAN MIŠIĆ:

Oženio sam se jer želim provesti vječnost s mojom Ivom

06.07.2012 u 15:11

Bionic
Reading

Mladi roker Zoran Mišić (23) otkrio je da je nedavno uplovio u bračnu luku

Zoran Mišić koji nastupa prije Guns N'Roses u Splitu 17. srpnja otkrio je da se oženio!

Ovu je sretnu vijest priopćio voditelju Daliboru Petku gostujući u njegovom Glazbenom showu na Narodnom radiju.

'Svadba je odlično prošla, stvarno je bilo veselo. Nakon dugo priprema ispalo je sve i više od onog što sam mogao očekivati', rekao je mladi pjevač.

Svadba je bila 16. lipnja, a prvi put su otkriveni i detalji.

'Svatovi su bili mrak. Čak sam bio lijep, imao sam šešir, frak i štap. Po dragu sam išao motorom i stvarno je bilo sve kako sam htio da bude', otkrio je Mišić.

Na Petkovo pitanje kako to da se tako mlad odlučio na brak, Zoran je odgovorio: 'Volim svoju Ivu, ona voli mene i nadopunjavamo se. Pašemo si i nema se tu što više reći. Znate onaj osjećaj kad je to to! Jednostavno želim provesti vječnost s tom osobom', rekao je zaljubljeni mladoženja. Prinova još, kaže, nije na putu, ali novopečeni mladenci razmišljaju o tome.

Zoran Mišić je uz pomoć svog gitarista Ivana Kelera održao i akustični koncert na radiju kao uvertiru u spektakl u Spaladium Areni 17. srpnja.

Naime, Mišić i njegov bend Fireball bit će predgrupa na splitskom koncertu Guns N'Rosesa. Kažu da im je to ostvarenje snova te da će se pred publikom Gunsa nastojati predstaviti u najboljem svjetlu. Sinoć su se u emisiju javljali brojni gosti.

Pero Galić iz Opće opasnosti Mišića je nazvao bratom po 'oružju', Ervin Baučić poželio je sa Zokijem surađivati, a Emina Arapović otkrila da je bila jako ljuta što nije pobijedio u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Javio se čak i Mišićev stariji brat Goran, koji živi u Australiji, raznježivši mladog rokera izjavom da mu silno nedostaje.

Mišić je svirao autorske pjesme, ali i obrade Majki, Gunsa i Psihomodo Popa, najavivši da polako počinje skupljati pjesme za novi album.