BEZ GREŠKE

Ovu šik kombinaciju Brigitte Macron teško je nadmašiti

23.01.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Kontroverzna prva dama Francuske ovih je dana u središtu pozornosti zbog neautorizirane biografije koja je podignula puno medijske prašine

Supruga Emmanuela Macrona, koja je od njega starija 24 godine, stalno oduševljava svojim modnim izborima, zbog čega joj je Vogue dodijelio laskavu titulu najbolje odjevene dame na svijetu.

Da su crveno-crne kombinacije efektne, jako dobro zna Brigitte pa je jednu takvu predstavila i na tjednu mode u Parizu.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Francuskinja je ponovno izazvala pravu senzaciju u još jednom tipičnom izdanju: kombinirala je moćan kraći kaput military kroja sa zlatnim gumbima, kožne hlače, crvenu vestu i bajkerske gležnjače.

Urbani chic kakav bi odobrile fashionistice diljem svijeta prva dama Francuske odlično je upotpunila s nekoliko zanimljivih detalja: nemarno prebačenom maramom efektnog uzorka i klasičnom torbom.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, biografija nazvana 'Brigitte Macron, l'affranchie' (Brigitte Macron, oslobođena žena) privukla je pozornost ne samo francuske, već i svjetske javnosti, a u njoj je između ostalog otkriveno da je aktualni francuski predsjednik Emmanuel Macron u mladosti napisao i erotski roman inspiriran njihovom vezom. Osim te pikanterije, biografija donosi neke dosad nepoznate stvari iz života prve dame.

  • +18
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Francuska prva dama magistrirala je književnost, a prvi posao u Protestantskoj školi u središtu Strasbourga dobila je odmah nakon prijave na natječaj. Kasnije je dobila učiteljsku diplomu koja joj je omogućila da predaje u srednjoj školi te je počela raditi u katoličkoj srednjoj školi La Providence u Amiensu, gdje je i upoznala Emmanuela Macrona.

  • +10
Svi kaputi Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Autorica biografije razgovarala je s mnogo njezinih bivših učenika, a svi se slažu da je bila jako strastvena i netipična profesorica koja je svoje učenike redovito vodila na kazališne predstave, puno razgovarala s njima i o privatnim problemima te nerijetko išla s njima i na piće.