PUT DO NJEGOVA SRCA

Ovome ne može odoljeti nijedan dečko

14.01.2014 u 13:22

Bionic
Reading

Prisjetili smo se nekoliko korisnih savjeta kojima ćeš sigurno očarati onog slatkog dečka iz susjedstva koji ti je već neko vrijeme u glavi

Budi svoja
Vidjela si na Fejsu da mu je omiljeni bend npr. TheBlack Keys pa si brže/bolje i ti preko noći postala fan kako bi mu se svidjela? Ne, tako ga nećeš impresionirati. Dečkima se sviđaju cure koje imaju svoj stav i drže do njega. Taylor Swift u jednom je intervjuu ispričala da je zbog jednog dečka išla na kvarcanje i svaki dan peglala kosu jer su se sviđale takve cure. 'Naravno da nismo potrajali. Shvatila sam da se nekome trebate sviđate takvi kakvi jeste. Bila sam vrlo mlada, ali nešto sam ipak naučila. Nikad više se nisam mijenjala zbog dečka', rekla je.

Samopouzdanje
Bez obzira na neku malu nesavršenost koja te jako muči, pokaži da je se ne sramiš i pokušaj je pretvoriti u svoju prednost ili zaštitni znak. Osim toga, nitko nije savršen i upravo je zbog toga svatko privlačan na svoj način! Dečki osjete kad si loše raspoložena ili se omalovažavaš i odmah će pomisliti nisi vrijedna njihove pažnje.

Neka se dečko malo potrudi oko tebe
Bez obzira na to što se mnogim dečkima sviđa kad cura napravi prvi korak i mi protiv toga, naravno, nemamo ništa, nemoj nikoga agresivno opsjedati. Pomalo tajanstvene djevojke oko kojih se treba pomučiti za mnoge su dečke itekako zanimljive. Kanadska pop zvijezda Avril Lavigne se slaže s time. 'Mama me je naučila da su dečki ti koji moraju napraviti prvi korak. Kad sam bila tinejdžerica, postojalo je jedno pravilo - nisam smjela zvati dečke. Mama mi je objasnila da nikada ne treba trčati za frajerima. U životu nisam uletjela dečku koji mi se sviđao, uvijek su oni mene lovili', rekla je Avril.

Duhovitost
Možeš izgledati kao klon manekenki Irine Shayk ili Kate Upton, ali ako si 'princeza na zrnu graška' ili stalno namrgođena, sve to pada u drugi plan. Dečkima se ne sviđaju cure s kojima nemaju o čemu razgovarati ili koje ih nisu u stanju nasmijati.

309187,309143,309092,308917

Budi pozitivna
Cure koje se znaju zabavljati i koje na sve gledaju na pozitivan način, najprivlačnije su dečkima. Također, djevojke koje se stalno preispituju i analiziraju svaku izrečenu riječ nisu im baš pretjerano drage. Dečkima treba netko tko će ih saslušati, ali dati im i neki dobar savjet. Super im je kad imaju nekoga kome se mogu povjeriti. Ne zaboravi da nikome nisu drage osobe koje vole popljuvati druge ljude ili tračati.

Budi dotjerana, ali s mjerom
Čista kosa, lijepa frizura, uredna odjeća, neki nježan miris i diskretan make-up koji će naglasiti ono što je lijepo na tvome licu, sasvim su dovoljni. Većini dečki nije toliko bitno (OK, ne kažemo da nema i takvih) jesi li skockana od glave do pete kao npr. Olivia Palermo, Jessica Alba ili Alexa Chung ili je li tvoja odjeća sportskoga, elegantnog ili alternativnog stila - bitno je da se ti u tome dobro osjećaš jer se to odmah vidi i na tebi.

Govor tijela
Osmijeh je znak da si simpatična i pristupačna osoba, stoga se nasmiješi. No pripazi da se ne smiješ bez razloga, jer to živcira dečke. Često nesvjesno kopiramo pokrete ili položaj tijela osobe koja nam se sviđa, stoga 'škicni' kako se ponaša tvoj sugovornik dok pričate jer možda si već na dobrom putu.