GLAMUR KOJI UVIJEK PALI

Ovom haljinom zasjenila je čak i Evu Longoriju

11.01.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Sinoćnju 18. po redu dodjelu nagrada Critics' Choice Awards 2013. u Los Angelesu preplavile su glumice i ljepotice dotjerane do posljednjeg detalja, ali svu pažnju privukla je Anne Hathaway koja je bila najbolje odjevena na crvenom tepihu

Anne Hathaway na dodjeli Critics' Choice Awards 2013. održanoj u Barker Hangeru u Santa Monici doista je blistala, a bila je nominirana i za nagradu najbolje sporedne glumice, koju je na kraju večeri i odnijela kući. Iako je konkurencija najljepše haljine na crvenom tepihu bila neizvjesna, posebice zato što su joj opako konkurirale zvijezde kao što su Amy Adams, Emily Blunt i Naomi Watts, Anne je u blještavoj dugoj haljini Oscara de la Rente, klasičnog kroja i s daškom starog holivudskog glamura, uspjela zasjeniti sve prisutne.

Amy Adams poglede je privlačila u dojmljivoj plavo-bijeloj haljini inspiriranoj grčkim togama, a osim vitkih nogu, istaknula je zanosan dekolte. Jennifer Lawrence i Naomi Watts odjenule su se dosta slično, pa se tako Jennifer crvenim tepihom prošetala u dugoj crnoj haljini koju su krasili nabori i duge trake tila s dizajnerskim potpisom Prabal Gurunga, a Naomi je pak izabrala sličnu crnu haljinicu, no jednostavnijeg kroja i bez pretjeranih detalja, a svi pogledi su se lijepili na njezin duboki dekolte pokriven tek tankim i prozirnim tilom.

Na kartu jednostavnosti igrala je Emily Blunt stigavši u bijeloj haljinici klasična kroja i otvorenih leđa koju su krasile maštovito ukrašene naramenice koje su se križale na leđima. Za sličan, no nešto glamurozniji kroj haljine odlučila se i Jessica Chastain. Lijepa glumica blistala je u vatrenocrvenoj haljini čiji su dekolte i naramenice krasili sjajni ukrasni detalji, a poseban detalj bila je sjajna mašna na leđima.

Amanda Seyfried ovoga puta nije uspjela pokupiti same pohvale. Naime, odjevena u plavu asimetričnu haljinu čiji je gornji dio krasila čipka, djelovala je pomalo nespretno i taj kroj nije joj u najboljem svjetlu istaknuo čari. Poglede je zanimljivim modnim odabirom privlačila i Marion Cotillard. Njezina haljinica cvjetnog uzorka, kroja u stilu 60-ih bila je pun pogodak te je u isto vrijeme uspjela izgledati jako seksi i trendi.

Nikome nije promaknula ni uvijek zanosna Eva Longoria koja je draži istaknula glamuroznom dugom ljubičastom haljinom koju je krasio i dugi šlep. Jednostavnom haljinom, koja ne otkriva previše kože, ukrašenom tek ponekim sjajnim trakicama, još jednom je dokazala zašto slovi za jednu od najzanosnijih ljepotica.