BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Ovom blagdanskom looku Scarlett Johansson teško je pronaći manu

11.12.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Uspješnu suradnju s brendom nakita David Yourman, poznata holivudska plavuša proslavila je u elegantnoj maloj crnoj haljini, kao stvorenoj za blagdanske zabave

Godine 2022. Johansson je postala prvom slavnom ambasadoricom brenda luksuznog nakita David Yurman, na čijem je glamuroznom događaju protekle srijede osigurala svu pozornost.

U glavnoj trgovini brenda u središtu Manhattana 39-godišnja plavuša izgledala je nevjerojatno elegantno u minijaturnoj crnoj haljini s detaljem dramatičnih rukava bijele boje ukrašenim mašnama.

  • +9
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Ovu haljinu, kao stvorenu za sezonu blagdansku zabava i domjenaka, potpisuje brend Carolina Herrera, a za besprijekorno blistanje slavne holivudske plavuše i ovoga puta pobrinula se poznata modna stilistica Kate Young.

Kako priliči događaju, look je obogatila nakitom s potpisom Davida Yurmana - dijamantnim naušnicama s masivnim zelenim smaragdima.

Ostale dodatke svela je na minimum, noseći zlatno i dijamantno prstenje, dok je detalj mašne istaknula i na frizuri zalizane punđe s razdjeljkom.

Ranije ovog mjeseca brojne je zadivila izdanjem na crvenom tepihu ispred Američkog prirodoslovnog muzeja u New Yorku.

I tada se odlučila za haljinu crne boje - slip model s potpisom njujorškog brenda Khaite - kojoj je nadodala dugi kaput snježnobijele boje s detaljem crvenog rupčića.

Na spomenutom događanju pojavila se sa suprugom Colinom Jostom, a on je njezinom elegantnom izdanju parirao u klasičnom crnom smokingu.

  • +2
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia