flora i fauna

Ovoga proljeća nosimo vesele motive od glave do pete

21.03.2017 u 06:50

  • +16

Tropski motivi

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Moda nikada do sada nije bila zabavnija jer je ovo proljeće rezervirano za šarene motive flore i faune koji će krasiti sve trendi krpice što ih možete zamisliti. Trgovine su već prepune jarkih boja, šarenih uzoraka i motiva biljaka i životinja, a ako ste u potrazi za idealnim komadima kojima ćete osvježiti svoj ormar, pripremili smo galeriju s definitivno najšarenijim prijedlozima u kojima nećete ostati neprimijećeni

Sunca je sve više, što znači da nam se polako, ali sigurno budi proljeće, a s proljećem i pregršt šarenila u prirodi. Što drugo očekivati ovoga proljeća ako ne cvijeće i jarke boje, apsolutni must have svake sezone. No ovoga puta flora i fauna su u potpunosti preuzele police dućana.

Biljni i životinjski svijet inspirirao je vodeće dizajnere koji su svoje kolekcije odlučili ukrasiti divljim životinjama, lišćem, palmama i svim mogućim vrstama tropskog cvijeća, jer tropi su in ovoga proljeća!

Furlina najnovija kolekcija uključuje pregršt zanimljivih motiva tropskih biljaka, žirafa, tigrova, papagaja i flaminga na svemu što možete zamisliti, od glave do pete. Popularne torbice Furla Metropolis ovoga proljeća bit će šarenije nego ikada, a želite li si priuštiti ovakvu mezimicu, za nju ćete morati izdvojiti 2640 kuna (378 $).

Sophia Webster, poznata po svojim šarenim i veselim modnim dodacima, i ovoga proljeća pripremila je cipele i torbe s elementima flore i faune, kao i Gucci, koji ove sezone ima vrlo sličnu kolekciju onoj Furlinoj.

Ako razmišljate o paprenim cijenama ovih brendova, ne brinite, jer slične modne dodatke možete pronaći i u lancima ulične mode poput Zare, Manga i H&M-a, koji nude bogatu ponudu šarenih uzoraka.

Pročešljali smo trgovine i izabrali najljepše komade za svačiji džep kojima ćete upotpuniti ormar te zablistati ovoga proljeća poput prave trendseterice, a ako niste jedna od onih dama koje vole pretjerano jarke boje i uzorke, provjerite upečatljive slamnate torbe idealne za proljeće i ljeto.