bez grižnje savjesti

Ovog ljeta uživajte u osvježavajućim voćnim jogurtima bez dodanog šećera

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dukat je proširio liniju voćnih jogurta bez dodanog šećera novim okusima – slatki trio (jabuka, malina i jagoda) i bobica spoj (jabuka, kupina i borovnica)

Pitate li se je li moguće uživati u desertu bez grižnje savjesti prije odlaska na more? Odgovor je da, jer je Dukat svoju liniju voćnih jogurta bez dodanog šećera proširio s dva nova okusa. Rezultat su voćni jogurti bez dodanog šećera koji od sada dolaze i u bočicama te u dvije neodoljive kombinacije okusa: slatki trio koji spaja okuse jabuke, maline i jagode, dok bobica spoj uz jabuku, kombinira kupinu i borovnicu.

Dukat je koncem godine na hrvatsko tržište lansirao prve voćne jogurte bez dodatka šećera u čašicama, a oni, kao i novi voćni jogurti u bočicama sadrže samo prirodno prisutne šećere iz voća i mlijeka. Bogati sočnim voćem, s nježnom slatko-kiselom notom savršen su međuobrok za sve koji nastoje smanjiti unos šećera, a ljubitelji su ukusnih voćnih okusa.

Cijela linija Dukat voćnih jogurta bez dodanog šećera odgovor je Dukata na potrebe potrošača koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode i slijede trendove zdrave prehrane.

Novi voćni jogurti bez dodanog šećera dolaze u praktičnim bočicama od 330 grama po preporučenoj cijeni od 8,49 kn.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!