SUPER KOMBINACIJA

Ovo su sočni sendviči koje morate probati

09.05.2014 u 11:49

Bionic
Reading

Popularni Rudolph van Veen, zvijezda 24Kitchen TV-a, prvi put dolazi u Hrvatsku kako bi upoznao svoje obožavatelje te ih izazvao u kulinarskom natjecanju 'Impresioniraj Rudolpha'

Potrebni sastojci:

Umak

150 g majoneze
100 kečapa
4 čajne žlice nasjeckanog peršina
4 čajne žlice viskija
sol
svježe mljeveni papar

12 kriški integralnog kruha
1 svježi krastavac
1 dimljena pileća prsa
rikula
maslinovo ulje
sol, svježe mljeveni papar
2 rajčice


Priprema

Za umak je potrebno dobro izmiješati sve sastojke i začiniti ih soli i paprom. Kruh tostirajte dok ne postane zlatnožut i uklonite mu koricu te namažite umakom.

Operite krastavac i tanko ga narežite. Piletinu također narežite na tanke kriške. Opranu salatu lagano začinite s malo maslinova ulja, soli i para.

Prekrijte četiri kriške kruha kriškama krastavaca i na njih stavite začinjenu salatu. Poklopite kriškom kruha.

Oprane rajčice narežite na tanke kriške i na zagrijanoj gril tavi pecite ih dvije minute sa svake strane. Stavite ih na sendviče i prekrijte tanko narezanom dimljenom piletinom. Sendviče poklopite kriškama kruha i narežite na trokute.

Svi znatiželjnici koji bi voljeli upoznati Rudolpha te ga impresionirati svojim kulinarskim umijećem mogu se prijaviti na www.impresionirajrudolpha.hr. Pet sretnika dobit će priliku stati na pozornicu i kuhati bok uz bok s jednom od najvećih kuharskih zvijezda, a svi ostali moći će u publici pratiti Rudolphove kulinarske vratolomije.