SAN SNOVA

Ovo su perverzno dobri pokloni i sve ih želimo

24.11.2014 u 10:52

Bionic
Reading

Što pokloniti nekome tko ima sve? Luksuzna web trgovina net-a-porter.com ima spremne odgovore na to pitanje. Objavila je svoju prvu listu božićnih fantasy poklona namijenjenih ljepšem spolu, na kojoj se može naći svega - od ekskluzivnih beauty proizvoda do neograničene kupovine na njihovoj stranici. Da, dobro ste pročitali – neograničene kupovine

Njihovi prijedlozi ostvaruju ženske snove. Komplet must have kozmetičkih proizvoda savršeno prilagođenih tipu kože, koje će sretnici koja dobije ovaj poklon odabrati beauty stručnjak iz web trgovine, stoji oko 21.000 kuna. I to je ujedno najjeftiniji fantasy poklon net-a-portera.

Nekima je veliki problem kako složiti garderobu za određenu sezonu ili pak cijelu godinu, ali i za ta takve slučajeve imaju rješenje na net-a-porteru pa nude poklon paket koji uključuje usluge stilista za jednu sezonu po cijeni od oko 150.000 kuna, u koji je uračunata i odjeća u toj vrijednosti. Cijena za savršeno složene modne kombinacije u čitavoj 2015, koje će složiti stilist, iznosi oko 300.000 kuna, a uključuje i garderobu u toj vrijednosti.

Tko ne bi želio imati novu torbu svakoga mjeseca, i još k tome luksuznu? Pretplata na torbe na net-a-porteru zvuči itekako privlačno, a onima dubljega džepa svakako će dobro doći ova opcija jer neće morati razbijati glavu time što pokloniti svojim izabranicama. Cijena? Paprenih 180.000 kuna. Za neke, očito, sitnica...

Što kažete na nove cipele svakoga tjedna? Sretna dobitnica ovog poklona može svakoga tjedna naručiti nove cipele s net-a-portera, što znači da će u godini dana dobiti čak 52 para ludo dobrih i skupih cipela, a darovatelja će taj 'sport' stajati oko 260.000 kuna.

No svi ovi luksuzni pokloni mogu se sakriti pred ultimativnim fantasy poklonom koji graniči s perverzijom. Riječ je o neograničenom šopingu na net-a-porteru koji će sretnicama koje ispod bora dobiju ovaj poklon, omogućiti zadovoljavanje modnih maštarija punih godinu dana, a na usluzi im stoji i osobni kupac koji će im pomoći u stilističkim dvojbama. Osim toga, prve će imati pristup novim artiklima, kao i mogućnost da prije svih vide što će se pojaviti u novim kolekcijama.

Pitate se kako ovaj poklon funkcionira? Darovatelj tog nevjerojatnog poklona omogućuje neograničeno terećenje svoje kartice kad god bezobrazno sretna osoba koja je dobila ovaj poklon ubaci nešto u svoju virtualnu šoping košaricu.