NOVI TRENDOVI

Ovo su kreacije koje bismo rado imali u ormaru

12.09.2014 u 10:00

  • +36

NYFW: Ralph Lauren i Calvin Klein

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Marc Jacobs, Calvin Klein, Ralph Lauren - bila je to velika završnica Tjedna mode u New Yorku, na kojem su se prikazivale kolekcije za iduće proljeće i ljeto. Pogledajte kamo smjeraju novi trendovi

Michael Kors donio je odlične fensi dnevne varijante suknji A-kroja do ispod koljena, cvjetnih haljina, ali i bijelih hlača, topova i bijelih košulja. Crni i tamnoplavi komadi pak dolaze kroz dašak žute i boje ciklame. Vrlo mladenački, nosivo i u konačnici elegantno.

Žuti kaput s remenčićima od kože bit će prepoznatljiv komad ove kolekcije i sigurno ćemo se ovako dojmljivih komada nagledati na slavnima, a inačice možemo očekivati i po lancima ulične mode – zapamtite ih dobro.

Ralph Lauren svoju muzu vidi na safariju - u svakakvim izdanjima doduše, ali uvijek urednu, popeglanu, u velikom stilu, bilo da nosi suknju, hlače ili haljinu. Kad safari dama ode na kakav bal, vidi je u elegantnom narančastom kombinezonu, žutoj dugoj haljini ili hlačama u boji ciklame i maslinastozelenoj košulji.

Marc Jacobs opet je buntovan i zadovoljit će svaku ženu koja naginje militarističkom stilu. A one koje ga dosad nisu obožavale, možda će početi već s prvim pogledom na sjajne krojeve kaputa i sakoa. A kad nam inačice stignu u lance ulične mode, bit će pomame!