SVI SU IH ŽELJELI

Ovo su bili najtraženiji modni komadi u 2019: Bilo je tu skupih, ali i jeftinih krpica kojima nismo odoljele

30.12.2019 u 12:31

Bionic
Reading

Svake godine pojave se neki komadi za kojima luduju modne ovisnice i o kojima bruji cijeli modni svijet

Dobro je poznata stvar kako svijet mode funkcionira na principu stvaranja hypea oko određene stilske priče i pojedinih komada koji postaju objekt žudnje, a s pojavom zvijezda Instagrama i utjecajnih fashionistica iz svijeta showbizza, to se sve preselilo u ubrzani virtualni online svijet.

Iz sezone u sezonu tako se pojedini modni komadi stavljaju u središte pozornosti zaljubljenica u modu dok drugi pritajeni čekaju svoj trenutak kad će ponovno zasjati.

Obzirom kako u svijetu i veliki brendovi zahvaljujući online prodaji postaju dostupni s nekoliko klikova mišem.

'Danas je to zahvaljujući društvenim mrežama još izraženije jer je brzina kojom se mijenjaju trendovi nevjerojatna. Kupci sve više i više koriste društvene mreže, ali ne samo kako bi kupovali već i kao nadahnuće za svoje stajlinge. Često, kada primijetimo da je neki komad postaje kultni, to može dovesti do ogromnih skokova u prodaji', objašnjava Elizabeth von der Goltz, globalna direktorica prodaje Net-a-Portera.

Izdvojili smo nekoliko modnih komada koje su svi željeli ove godine:

The Bottega Veneta

Slavna 'oblačić' torba The Pouch oduševljavala je ove godine modne ovisnice koje se nikako nisu mogle zasititi ovog prepoznatljivog modela izraženog od meke kože. Nisu joj odiljele niti domaće modne ovisnice poput Indire Levak ili Franke Batelić.

  • +3
Poznate Hrvatice zaluđene istom torbom Izvor: Pixsell / Autor: LUKA STANZL/PIXSELL/John Pavlish/promo/MATEJ GRGIĆ/TPORTAL/SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL

Točkasta haljina iz Zara

Dobro poznata haljina s uzorkom točkica u bijelo-crnoj ili crno-bijeloj varijanti potpuno je zaludjela mnoge fashinionistice, a sjajna je stvar da se uz nekoliko preinaka može dobro iskoristiti i za jesenske, pa i zimske outfite.

  • +3
Zara haljina s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Sandale s remenčićima

Svi su ludovali ovoga ljeta za seksi sandalama s potpisom pristupačnog britanskog brenda Topshop, a rasporodale su se nekoliko puta što ne čudi jer se fantastično uklapaju i u dnevne ili večernje stajlinge. Treba spomenuti i da su bile najpopularnije sandala ovoga ljeta među gošćama vjenčanja.

Topshop sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Džemper brenda Ganni

Danski brend Ganni dobro je poznat među ljubiteljicama mode, a ove su godine svi bili naprosto opsjednuti udobnim džemperom u zelenim tonovima koji se odlično slaže s npr. komadima od trapera ili cvjetnim midi haljinama.

Balerinke (M&S)

Ova godina je bila doista u znaku neodoljivih balerinki brenda M&S, poznatog i po prihvatljivim cijenama. Kako dolaze u svim tonovima od žute do ljubičaste nije teško pronaći nijansu za svaki ukus. Osim toga, cijena im je sasvim razumna: 35 funti.

Mini haljina brenda Rotate

Fashionistice su bile ove godine opsjednute ovom seksi haljinom koju su rado nosile kako u večernjim tako i u dnevnim prigodama.

Vuneni sako

Popularni brend & Other Stories izbacio je još jedan komad za kojim su svi bili opčinjeni ove sezone. Vuneni sako oversized kroja također je bio na meti zaljubljenica u modu ove godine.

Teva sandale

Iako možda nisu za svaki ukus, Teva sandale bile su modne vladarice ove sezone. Udobne i za svaki džep, ove ružne sandale pokorile su modnu scenu ovoga ljeta i bile omiljeni komad mnogim zaljubljenicama u modu.

  • +4
Teva sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Tie-dye' haljina iza Zare

Osim već spomenute točkaste haljine, modne ovisnice nisu bile su zaluđene i haljinom u vintage stilu s potpisom ovog španjolskog brenda za kojim luduju i Hrvatice.

Kockasta haljina (Ganni)

Skandinavci su bili doista inspirirani ove godine pa je danski brend Ganni je imao još jedan vrući komad ovog ljeta, a to je bila kockasta ljetna haljina u vedroj zelenoj nijansi.

Kombinezon (The Frankie Shop)

Kombinezon military stila bio je predmet žudnje mnogih zaljubljenica u modu, a sjajna je stvar da se ovaj upečatljivi komad može nositi i za dnevne, ali i večernje prigode.

Jacquemusova torbica 'Le Chiquito'

Jacquemusova minijaturna torbica ove godine je bila modna opsesija mnogih, a njezinom šarmu nisu odoljele mnoge poznate ljepotice među kojima i naša glazbenica Jelena Rozga.

Zarina bluza od organdija

Ovo je još jedan ovogodišnji modni biser s potpisom španjolskog brenda kojeg obožavaju i Hrvatice! Ženstvena bluza od organdija koja djeluje puno skuplje nego što je bila je vrlo česta gošća na Instagram profilima mnogih poznatih instagramuša i modnih blogerica. Nije ni čudo jer fantastično izgleda u kombinaciji s trapericama ili komadima od kože, a može se nositi i za poslovne, ali i svečane prigode.