FAVORITI 2020.

Vjerujte nam na riječ, ovi će Zarini modeli cipela biti najpoželjniji u mjesecima koji slijede

19.12.2019 u 18:47

Bionic
Reading

Svakih nekoliko tjedana španjolski high street div Zara lansira nove modele cipela kojima teško odolijevaju zaljubljenice u modu diljem svijeta, no samo se nekoliko modela uspije izdvojiti kao najpoželjnije cipele sezone. Evo za kojim ćemo Zarinim modelima ludovati u mjesecima koji slijede

Nije tajna da žene i cipele veže posebna ljubav, a popularni high street brend Zara lansirao je nekoliko modela kojima je već sada zagarantiran planetarni uspjeh. Iako se Zara može pohvaliti ogromnom ponudom, obzirom da više puta u sezoni obnavlja kolekcije, svake sezone pojavi se nekoliko favorita koji se rasprodaju čim pristignu na police.

U mjesecima koji slijede zavladat će pomama za nekoliko modela koji su trenutno vrlo popularni među trendsetericama kao što su kaubojske čizme, kao i za klasičnim sezonskim modelima poput balerinki koje se ovog proljeća vraćaju u modu na velika vrata.

Mi smo izdvojili nekoliko modela cipela kojima se smiješi ogromna popularnost u narednim mjesecima, a na vama je da odaberete model koji najbolje odgovara vašem osobnom stilu.

Najpoželjnije gležnjače

Najpoželjnije balerinke

Najpoželjnije kaubojske čizme

Najpoželjnije robusne čizme

Najpoželjnije visoke čizme

Najpoželjnije štikle