ROBERT PATTINSON

Ovo njegovo otkriće sigurno će vas iznenaditi

22.01.2014 u 13:52

Bionic
Reading

Zgodni vampir iza sage 'Sumrak' raspričao se o svom beauty režimu

O Robertu Pattinsonu svojedobno su kružile priče da nije baš najrevniji po pitanju osobne higijene, no u najnovijem intervjuu Rob je otkrio neke nove stvari po tom pitanju.

Pričalo se da mladi glumac jednom prilikom nije oprao kosu šest tjedana te da su ga kolege sa seta 'Sumraka' optužili da ne miriši baš prekrasno jer se nije kupao!

U intervjuu 2009. kazao je da ga nije briga je li mu kosa čista ili prljava. 'Ako vas nije briga je li vam kosa čista ili nije, ne vidim svrhu njezina pranja. Ne čistim ni  stan jer me nije briga. Ionako samo prespavam u njemu', rekao je tada Rob koji je zahvaljujući ulozi Edwarda Cullena postao idol milijuna tinejdžerica.

No čini se da se R-Patz itekako promijenio.

'Prije sam bio tip dečka koji samo opere zube i tušira se. Ne znam je li to zasluga Diora ili jer sam sad malo stariji, ali počeo i s hidratiziranjem kože. To mi se svidjelo', kaže Robert koji je zaštitno lice Diorove reklame za parfem Homme Eau for Men.

Iako ga na crvenom tepihu možemo vidjeti u skockanim izdanjima koja mu izvrsno pristaju, mladi Britanac najugodnije se osjeća u svojim grungy kombinacijama - običnim majicama, kapama i trapericama, objavio je Daily Mail

Diorova reklama s Robom u glavnoj ulozi pregledana je više od 15 milijuna puta na YouTubeu.

Glumac je najavio kako priželjkuje velike promjene u svojoj karijeri ove godine.
'Želim pronaći svoje mjesto u svijetu filma i isprofilirati se', kazao je  Rob kojeg ćemo vidjeti u filmu Davida Cronenberga 'Maps To The Stars'.