MODNI ULOVI

Ovo je uvjerljivo najpopularniji model suknje, a mi smo pronašli najljepše komade s potpisom omiljenih high street trgovina

20.06.2020 u 08:18

Bionic
Reading

Zavirili smo u popularne high street trgovine i za vas pronašli najljepše modele midi suknji za svačiji džep koje se isplati ugrabiti već sad ili na sezonskim sniženjima koja samo što nisu stigla. Prelistajte galeriju i pronađite svog favorita

Midi modeli suknji i ove sezone preplavili su high street trgovine, a ponuda doista nikad nije bila bogatija. Ipak, kako to obično biva, i ove sezone izdvaja se nekoliko modela midi kroja na koje vrijedi usmjeriti pozornost, barem ako je vjerovati modnim stručnjacima i trendsetericama.

Prije nego bacite oko na nama osobno najljepše modele koje smo probrali za vas, provjerite koji će ove sezone uživati najveću pažnju modnih ovisnica.

Pet najupečatljivijih modela sezone

Plisirane suknje

Upravo su se plisirane suknje unazad nekoliko sezona vratile na modnu scenu u velikom stilu pa ih fashionistice rado nose u varijantama s oversized džemperima ili rokerskim T-shirt majicama i robusnim gležnjačama ili kaubojkama, a posebno mjesto imaju u ormaru brojnih dama s kraljevskih dvora.

Tiered suknje

Možda najpopularniji model sezone su takozvane tiered suknje koje se mogu pronaći i u varijanti haljina, a riječ je o slojevitim torta-haljinama koje se, kako im i sam naziv govori, pri dnu šire i time podsjećaju na tortu na katove.

Suknje na kopčanje

Suknje ukrašene gumbima postale su najtraženiji odjevni komad i vladarice modne scene. Sve češće ih viđamo na gradskim ulicama, a kako i ne bismo kada su ovi modeli doslovno preplavili trgovine. Izbora je uistinu pregršt, od efektnih pencil suknji asimetričnog proreza, preko ležernih modela 'A' kroja, do chic modela od satena ili onih sa statement gumbima.

Suknje na preklop

Suknje na preklop izvrsno skrivaju nedostatke i ljube figuru te su zbog toga omiljeni izbor brojnih žena, a ove sezone uistinu ih je velik broj na policama high street trgovina.

Suknje razigranog uzorka

Bez obzira odaberete li točkice, životinjski uzorak, print neobičnih oblika ili cvjetni uzorak - nećete pogriješiti. Ovakva efektna midi suknja spas je za sve prigode jer u trenu podiže stajling na viši nivo.

Sada kada znate što potražiti na policama trgovina, zavirite u galeriju i otkrijte koje smo modele izdvojili iz bogate ponude high street brendova.

  • +30
Midi haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije