neodoljivi noviteti

Ovo je top 5 beauty noviteta za koje trebate znati

09.11.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Bez obzira želite li spriječiti nastanak nepravilnosti ili pak adekvatno njegovati kožu lica u osjetljivom razdoblju peri i postmenopauze, u bogatoj ponudi beauty noviteta pronašli smo nove saveznike. Baš kao i neodoljive make up komade koji će osvježiti kozmetičku torbicu, ali i naš izgled

Vichy Neovadiol njega za područje oko očiju i usana

Neovadiol njega za područje oko očiju i usana iz Vichyja svojim je sastavom prilagođena ženama u peri i postmenopauzi. Obogaćena Proxylanom, hijaluronskom kiselinom, ekstraktom sjemena sene, niacinamidom, omega 3-6-9 masnim kiselinama i kofeinom koji ciljaju upravo na ova osjetljiva područja, učvršćuje i tonizira kožu oko očiju i usana, pomaže u smanjenju podočnjaka i bora, obnavljanju gustoće, uklanjanju podbuhlosti i njeguje područje oko očiju i usana.

Cerave Blemish Control

Cerave Blemish Control linija proizvoda pogodna je za uklanjanje nečistoća i sprječavanje nastanka nepravilnosti, obnavljanje kožne barijere te uklanjanje ožiljaka i tamnih mrlja od akni. Karakterizira je djelotvorna formula s kiselinama, retinolom i ceramidima. CeraVe Resurfacing Retinol Serum smanjuje vidljivost pora i mrlja nakon nepravilnosti, tako što uklanja mrtve površinske stanice kože i daje joj blistavost, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Pogodan je za korištenje na mladoj, osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima.

Kiehl’s adventski kalendar

Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda. Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u svakodnevnu rutinu njege kože.

MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner

MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner dovodi pigmentiranost do novih krajnosti s formulom koja odgovara svima. Ove jeseni stiže nam osam dodatnih dojmljivih nijansi koje metalik izgled podižu na veći nivo. Olovke kombiniraju preciznost bogatog eye liner gela s lakoćom olovke u jednom svilenom potezu. Prva na tržištu Line-Lock tehnologija pruža 12-satnu izdržljivost na vodenoj liniji oka i više od 24 sata postojanosti na kapcima, što uvelike olakšava kreiranje lookova s ovim olovkama. Preciznom linijom omogućuje se rad bez razmazivanja ili preslikavanja jer je formula otporna na vodu.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Beautifying paleta za lice

Nova paleta za lice Carlotte Tilbury Pillow Talk Palette stiže u sjajnim nijansama savršenim za oči, obraze i kapke. Možete birati između dvije boje svijetle do srednje i srednje do dubokih nijansi koje će podići vaš glamurozni izgled u samo nekoliko poteza četkicom. Prožeti glicerinom, ovi puderi ne isušuju kožu već je dodatno hidriraju.