50 NIJANSI SIVE

Ovo je novi Christian Grey

24.10.2013 u 08:13

Bionic
Reading

Jamie Dornan glumit će Christiana Greya u filmskoj adaptaciji popularnog romana 'Pedeset nijansi sive'. Bivši model za donje rublje Calvin Klein i zvijezda serije 'Once Upon A Time' zamijenit će Charlieja Hunnama koji je odustao od filma

Variety piše da je Charlie Hunnam vrlo brzo, samo mjesec dana od najave snimanja, napustio projekt u kojem je trebao glumiti glavnu mušku ulogu. Jamie Dornan glumit će s Dakotom Johnsonon koja će igrati Anastasiju Steele.


Jamie Dornan bio je izbor redatelja među drugim imenima poput Matta Bomera, Alexandera Skarsgarda, Thea Jamesa i Christiana Cookea.

Razmišljalo se i o Cillianu Murphyju, Ianu Somerhalderu i Alexu Pettyferu, a autorica romana u ulozi Christiana Greya od prvog dana htjela je Roberta Pattinsona, no vjerovalo se da je on previše poznat za tu ulogu.

Iako je službeno objašnjeno da se Hunnam povukao zbog svog gustog TV rasporeda, mediji pišu da se sramežljivi glumac preplašio pažnje koju je film i prije početka snimanja dobio.

'On mrzi medijsku pažnju, svjestan je da će to biti film koji će ga prisiliti da bude u središtu pozornosti. Ova bi ga uloga prisilila da bude ono što on nije.'

Dugo očekivani film trebao bi biti premijerno prikazan u kolovozu 2014., piše MailOnline.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Zamka
Kobna žena
Crvena svjetla
Čarobni Mike
Cosmopolis
Sumrak
Sumrak saga: Mladi mjesec
Sumrak saga: Pomrčina
Sumrak saga: Praskozorje - 2. dio