UVIJEK IN

Ovo je modni klasik koji pristaje svakom stasu, a savršen je za ljeto

28.07.2018 u 20:32

Bionic
Reading

Ako niste ljubiteljica kratkih ili popularnih maksi suknji koje dominiraju u ponudi high street brendova, zasigurno ćete biti oduševljeni tzv. midi modelima koju su se vratili u velikom stilu

Minice i duge suknje više nisu najtraženije - suknje srednje dužine novi su hit među zaljubljenicama u modu!

Ovakve modele suknji, savršene za ljetne vrućine, u svoje outifte vrlo rado uključuju i slavne fashionistice poput Sarah Jessice Parker ili Victorije Beckham. Odlično izgledaju i ako se kombiniraju npr. s trendi špagericama na punu petu kako to sjajno rade sestre Middleton, ali i tenisicama, mule natikačama, sandalama s remenčićima...

Nećete puno pogriješiti ni ukoliko suknju midi dužine uparite s bijelom košuljom ili običnim T-shirtom, a tako odjeveni slobodno se možete uputiti i u večernji izlazak.

Osim što su praktične i imaju više lica, prednost suknji je i u tome što se mogu nositi i na jesen u kombinaciji npr. s gležnjačama i oversized vestom.

  • +23
Nose se midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Modeli suknji s višim strukom vizualno će vas učiniti vitkijima i višima, pa nije ni čudo da su suknje ove duljine postale vrlo tražene.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Midi suknje pristaju svakom stasu, a uklapaju se u svaki stil.

Ponuda u našim trgovinama je nikad bogatija, a budući da su u tijeku sniženja ukoliko nađete model koji vam dobro pristaje nemojte puno razmišljati - ugrabite ga.