SIENNA MILLER

Stajling za peticu: Dugonoga glumica zavodi u savršenoj ljetnoj kombinaciji

26.07.2018 u 12:19

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller jedna je od onih sretnica koje kao da su rođene s nepogrješivim osjećajem za modu

Lijepa plavuša koju mnogi s pravom smatraju ikonom stila, ovih dana puni baterije u mondenom ljetovalištu St. Tropez u društvu svojih dobrih prijatelja: Vite Schnabela, bivšeg dečka Heidi Klum, Dereka Blasberga i lijepe Ruskinje Daše Žukove, bivše supruge Romana Abramoviča.

Glumica je s prijateljima ovih dana uživala i u provodu na luksuznoj jahti Creole dugoj 65.3 metara.

Riječ je o najduljoj jahti izrađenoj od drveta, a koju su dizajnirali Charles E. Nicholson and Sergio Bassi prije gotovo 100 godina. Zanimljivo je da je ta jahta čak odigrala i značajnu ulogu u Drugom svjetskom ratu.

  • +7
Sienna Miller i Derek Blasberg Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tridesetšestogodišnjica glumica koju smo gledali u filmovima 'Factory Girl' i 'Alfie', ponosno je prošetala retro outfit u kombinaciji zelene i bijele koji potpisuje slavni talijanski dvojac Dolce & Gabbana pokazavši kako je u top formi.

Ovaj neodoljivi look idealan za ljeto začinila je odgovarajućim šeširom s velikim obodom i elegantnim sandalama s popularnom block petom koju fashionistice već nekoliko sezona naprosto obožavaju.

  • +19
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Malo nakita i zanimljive naočale s modernim okruglim okvirima lijepo su se uklopile u ovu cool kombinaciju poznate it djevojke.

U jednom je ranijem intervjuu Sienna koja je 2012. rodila kćer Marlowe, izjavila kako se uopće ne smatra trendsetericom.

'Uopće ni ne znam koji su novi modni trendovi. Otkad imam Marlowe, više ih nemam vremena pratiti. Volim modu, ali nisam opsjednuta njome. Volim posao, volim modu, ali ne razmišljam samo o tome iako neki ljudi vole misliti suprotno. Ne budim se razmišljajući - hmm, kakva sam ja ikona stila', rekla je tada glumica.