ODABRALA KUMA SLAVICA

Ovo je luksuzni brod na kojem se oženio Haris Džinović

15.07.2014 u 14:18

Bionic
Reading

Nakon što je Slavica saznala da se njen dobar prijatelj Haris nije oženio organizirala mu je svadbu na brodu koji je iznajmila

Jedan od najslavnijih pjevačkih brkova na Balkanu prošlog vikenda oženio se s 30 godina mlađom Melinom Galić. No za Harisa Džinovića nije se puno toga promijenilo jer s majkom svoje dvoje djece plovi mirnom obiteljskom lukom već 12 godina.

Haris Džinović priredio je svadbeno slavlje u Dubrovniku i to na nagovor dobre prijateljice Slavice Ecclestone. Kum mu je bio Filip Janković, poznatiji kao Filip Zepter, koji slovi za najbogatijeg Srbina.

'Tako je Slavica odlučila, kaže - e, ja te ove godine vodim na brod. Što ja znam? U jednom trenutku ja rekao: 'Taman, milina, fino, da se oženim na brodu.' A ona će na to: 'Ček', niste vjenčani?' Na to ću joj: 'Nismo, ali ja ću to obaviti.' I tako je to bilo', rekao je Haris za Ekskluziv Tabloid.

Luksuzna jahta Malteški sokol na kojoj je pjevač izrekao 'sudbonosno da' jedna je od najskupljih na svijetu, a za njezin tjedni najam potrebno je izdvojiti 'sitnih' tri milijuna i 200 tisuća kuna.Harisova voljena Melina odrasla je u Zagrebu, a po zanimanju je modna dizajnerica.

'Sreli smo se u Sarajevu stjecajem okolnosti. Onda sam ja imao koncert u Zagrebu. Čuli smo se telefonski. I tako je krenulo', otkrio je pjevač.