PUN POGODAK

Ovo je kaput koji bismo željeli imati

14.11.2014 u 15:49

Bionic
Reading

Premijera novoga nastavka hit filmskog serijala 'Igre gladi' poslužila je Jennifer Lawrence da pokaže svoja najbolja izdanja. Za gostovanje u emisiji 'Good Morning America' popularna glumica odabrala je seksi haljinicu, štikle i trendi kaput

Mini haljine i vrtoglavo visoke štikle u posljednje su vrijeme čest Jenniferin odabir. Na gostovanje u emisiju glumica je došla u chic bijeloj haljinici s plavim uzrokom kroja poput košulje koja se veže u struku.

'Da sam lik u crtiću, ovo bih nosila svaki dan', rekla je Jennifer za udobnu haljinu-košulju koju je imala na sebi, a uz koju je kombinirala štikle Aquazzura boje pudera. No definitivno najbolji komad bio je predimenzionirani crni kaput od alpake kojim se lijepa glumica nonšalantno zaogrnula.

Kaputi od alpake ove se sezone nalaze u kolekcijama gotovo svih prestižnih modnih kuća, od Max Mare, preko Chloe do Salavatorea Ferragama, pa vjerojatno nećemo dugo čekati da se i u lancima ulične mode pojave zanimljivi i cjenovno pristupačniji modeli od ove fine vune.

Alpaka je pripitomljena životinja iz porodice deva rasprostranjena u južnoameričkim Andama, a njezina fina i dugačka vuna sve je popularnija u modnoj industriji.