HIT KOMADI

Ovo je 13 pristupačnih dizajnerskih brendova za čijim torbicama luduju trendseterice

21.12.2018 u 07:19

Bionic
Reading

Dizajnerske torbice oduvijek su slovile kao pametna investicija koja se isplati s godinama, no ne može si svatko priuštiti planetarno popularnu Guccijevu Dionysus ili torbicu Nile s potpisom modne kuće Chloé. Na sreću, postoje i brojni drugi dizajnerski brendovi koji su cjenovno puno prihvatljiviji, a opet jednako popularni među modnim ovisnicama. Ovih 13 brendova u svojoj ponudi krije neke od najpoželjnijih torbica srednjeg cjenovnog razreda

1. Wandler

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Color of the day #mmfw

Objavu dijeli Linda Tol (@lindatol_)

Brendovima koji se tek pojave na modnoj sceni potrebno je nekoliko godina, ako ne i desetljeća da se pročuje za njih, a kamoli da pronađu svoje mjesto pod suncem, no amsterdamski brend Wandler dosegao je ogroman uspjeh i prije nego što je uopće lansiran 2017. godine.

2. Danse Lente

Londonski brend Danse Lente dobio je ponudu najpoznatije luksuzne online trgovine Net-a-Porter odmah nakon što se pojavio na modnoj sceni, što je i više nego impresivan uspjeh. Za torbicama ovog brenda pomamile su se brojne zaljubljenice u modu, a gotovo svaka modna modna blogerica i fashionistica u svojoj kolekciji ima barem jednu torbu s potpisom Danse Lente.

3. Staud

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍁🍂🌞

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Staudova torbica u obliku lončanice za cvijeće ušla je u povijest kao kultni model koji je bio toliko popularan da je jedno vrijeme do njega bilo gotovo nemoguće doći, a jednaku slavu postigli su i bucket modeli iz novijih kolekcija.

4. C.Nicol

Britanski brend C.Nicol osnovan je 2015. godine i predstavlja minimalističke torbe jednostavnog dizajna, a posebno su popularni pravokutni modeli u crnoj i nude boji.

5. Manu Atelier

Istanbulski brend Manu Atelier osnovale su sestre Merve i Beste Manastir. Njihove torbice dostupne u raznim bojama postale su zaštitni znak brenda i jedan su od najslikanijih modnih dodataka na Instagramu.

6. Meli Melo

Britanski brend Meli Melo osnovan je 2005. godine i u svojoj ponudi ima elegantne i bezvremenske torbice koje obožavaju Kate Moss, Olivia Palermo i Lucy Williams.

7. Chylak

Brend Chylak jedan je od modnih brendova s najvećim zabilježenim rastom u 2018. godini, stoga, ukoliko razmišljate investirati u dizajnersku torbicu, predlažemo da neku od onih s potpisom ovog brenda stavite na vrh liste želja.

8. Little Liffner

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Navy Glossy Croc 💙

Objavu dijeli Little Liffner (@littleliffner)

Osnivačica brenda Little Liffner, nekadašnja modna konzultantica Paulina Liffner von Sydow, željela je dizajnirati pristupačne torbice skupocjenog izgleda i u tome je uspjela. Ovaj štokholmski brend prepoznatljiv je po minimalističkoj estetici, a najpopularniji model zasigurno je onaj s ručkom inspiriran torbicama koje obožava kraljica Elizabeta II.

9. Yuzefi

Od britanskog brenda Yuzefi imamo velika očekivanja. Otkako se 2016. godine pojavio na tjednu mode u Londonu, Yuzefi je stekao brojne pristaše, a najpopularniji model koji je osvojio popularne instagramuše neodoljivi je model Delila koji dolazi u raznim kombinacijama boja.

10. Muun

Slamnate torbe neće tek tako izaći iz mode. Muunovi cekeri doživjeli su posebnu popularnost u svijetu mode. Izrađuju ih žene u Gani, potom se detalji finaliziraju u ateljeu u Parizu, a potražnja za ovim torbicama nikad nije bila veća.

11. Susan Alexandra

Živopisne torbice Susan Alexandra izrađene od perlica oblikom podsjećaju na modele jednako popularnog brenda Shrimps, a namijenjene su ženama koje se vole modno poigrati. Najtraženiji model s potpisom ovog brenda je bijela torbica s trešnjama koja je osvojila svijet.

12. Wicker Wings

Sestru i brata Belindu i Jamesa Yu za proizvodnju slamnatih torbica inspirirala je njihova baka koja je slične modele izrađivala u Kini, prije preseljenja u Englesku. Iako je riječ o modernim dizajnerskim torbicama, modni dvojac još uvijek se koristi tradicionalnom ručnom tehnikom pletenja kojom se koristila i njihova baka.

13. J&M Davidson

J&M Davidson jedan je od brendova koji su prepoznatljivi po svojoj jednostavnosti. Ako želite klasičnu i kvalitetnu kožnu torbu, onda je njihov model Gabby kao stvoren za vas.