HIT JESENI

Modni stručnjaci složni: S modnim dodacima u ovoj boji ne možete pogriješiti

02.11.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Ako je vjerovati modnim stručnjacima, jesen i zima bit će okupane žutom bojom. Torbe, cipele i ostali modni dodaci u žutoj boji uskoro će preplaviti ulice modnih metropola

Već smo u nekoliko navrata pisali o bojama koje će obilježiti jesen/zimu 2018., pa smo tako najavili kako je smeđa boja nova crna, dok će pastelne nijanse plave dominirati gradskim ulicama u nadolazećim mjesecima. No, definitivno jedna od hit boja sezone je i žuta kojoj se posebno veselimo.

Žuta boja najviše će prevladavati kada je riječ o modnim dodacima, odnosno cipelama, torbama, remenju, šalovima, rukavicama, kapama i sunčanim naočalama. Popularnost žutih modnih dodataka prvi put smo zamijetili na nedavno održanima tjednima mode u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku, a potom sve češće i na Instagram profilima vodećih fashionistica i modnih blogerica.

Vodeći luksuzni brendovi su žute modne dodatke uklopili u svoje aktualne kolekcije i time ih učinili trenutnim 'must haveom'. Primjerice, Roksanda Ilinčić je svoju jesensko-zimsku kolekciju začinila žarko žutim čizmama i torbama, dok je modna kuća Isabel Marant predstavila seksi visoke kaubojske čizme u boji senfa.

Čak i ako prednost dajete odjeći zagasitih boja, žuta torbica ili cipele u trenu će podignuti stajling na posve novu razinu i učiniti ga efektnijim, zanimljivijim i primamljivijim.

Zavirite u galeriju i pogledajte nekoliko komada u ovoj trendi boji u koje se isplati investirati ove sezone.

  • +13
Modni dodaci u trendi žutoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije