VRIJEDI POKUŠATI

Ovo bi svaka žena trebala isprobati u narednim mjesecima, ukoliko želi postići savršen izgled obrva

30.09.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Baš kao što je i koži potreban odmor od preparata koje svakodnevno nanosimo, i našim obrvama je potreban predah od čupkanja, sjenčanja i podrezivanja. Ukoliko ste primijetili da su se vaše obrve s godinama prorijedile ili niste zadovoljni njihovom debljinom, pustite ih da odspavaju zimski san

Mnoge će životinje uskoro ući u fazu hibernacije, a beauty stručnjaci slažu se kako je isto potrebno za obnovu obrva. Hibernacija obrva je beauty tehnika koja isključuje svaki režim oblikovanja, njege ili popunjavanja obrva. Obrvama je potrebno vrijeme da se odmore od kozmetičkih preparata i čupkanja pincetom, a to će u konačnici i uljepšati sam izgled obrva.

Leigh Blackwell, vlasnica tvrke The London Brow Company, tvrdi kako je sada idealno vrijeme da obrve ostavimo na miru i pustimo ih da se obnove. Mnogi još uvijek rade iz svoja četiri zida pa je zaista nevažno ako ćete hodati nepočupanih obrva.

'Zima je idealno doba godine tijekom kojeg svoje obrve možete vratiti u formu. Svi dobro znamo da se prekrasne ljetne obrve uzgajaju zimi, stoga na neko vrijeme pospremite u ladicu pincete, olovke i sjenila za obrve i pustite obrve da neometano rastu', poručila je Blackwell.

Osim što je važno ne podrezivati ih i ne čupkati, važno je i svakodnevno ih hidratizirati pomoću seruma ili maske za obrve. Do proljeća imat ćete bujne obrve kao s reklame.

Ako vas zaprepaštava činjenica da će vaše obrve neko vrijeme izgledati zapušteno, beauty stručnjaci poručuju kako nem razloga za paniku, jer proteklih nekoliko sezona u modi su iznimno čupave i guste obrve. Ako vas zanima više o tome, OVDJE provjerite kako to možete postići uz pomoć ovog jeftinog trika sa sapunom.

U drogerijama ćete pronaći niz ulja i seruma koji potiču rast obrva pa ne bi bilo loše isprobati neki od njih i ubrzati cijeli proces. Prirodne, neuredne, čupave obrve koje izgledaju neukroćeno sve su popularnije među influencericama i vizažistima, stoga nakon cijelog procesa slobodno možete nastaviti njegovati prirodni look.

Ako ipak poželite svoje obrve dovesti u red, OVDJE saznajte kako to možete učiniti u četiri koraka kod kuće.